in ,

Vakkorama ile Türkiye Windsurf Şampiyonası Rekor Katılımla Sona Erdi

Türkiye Windsurf Şampiyonası

Müzik, sanat ve sporun buluştuğu, dünyanın ilk konsept mağazası Vakkorama ile Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada 20 yılın rekoru kırıldı.

Vakkorama Watersports Championship kapsamında düzenlenen Türkiye Windsurf Şampiyonası heyecan dolu yarışların ardından sona erdi. Myga Surf City’nin ev sahipliği yaptığı şampiyonada; Funboard, IQ Foil ve Wing Foil kategorilerinde mücadeleler gerçekleşti. Ayrıca şampiyona kapsamında MotoSurf yarışları da yapıldı.

Sporcuların atılımıyla renklenen organizasyon boyunca renkli görüntüler yaşandı. Türkiye Yelken Federasyonu, şampiyonanın 320 sporcu ile son 20 yılın en yüksek katılımıyla gerçekleştiğini duyurdu. 2023 Türkiye şampiyonları podyuma çıktı ve sporculara ödülleri takdim edildi.

Vakkorama Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası 2023 Alaçatı’dan canlı yayın ile PowerApp üzerinden takip edildi. Çeşme Kaymakamlığı, Çeşme Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, Liman Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın destekleriyle gerçekleşen Vakkorama Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası, gelecek yıl da yine Alaçatı’da yapılacak.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Jubilare der CiS-Gruppe – Wir gratulieren zu insgesamt 65 Jahren Firmenjubiläum

Zum Jubiläum Spenden statt Geschenke