in

SKYLAND HOM GENÇ TASARIMCILARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Panel

Mimarlık ve tasarım alanında etkinlik, eğitim, workshop hizmetleri sunan LiveArch tarafından Skyland HOM’da düzenlenen panele İstanbul’da bulunan 20’den fazla üniversiteden 200’ü aşkın mimar, iç mimar, mühendis ve endüstriyel tasarımcı adayı katıldı.

Dünyanın ve Türkiye’nin en seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan Skyland HOM Dekorasyon Merkezi, geleceğin iç mimarları olacak genç üniversite öğrencilerini “Sıradışı Mekanlar Tasarlamak” ana başlıklı bir panelde buluşturdu.  Mimarlık ve tasarım alanında etkinlik, eğitim, workshop hizmetleri sunan LiveArch tarafından Skyland HOM’da düzenlenen panele İstanbul’da bulunan 20’den fazla üniversiteden 200’ü aşkın mimar, iç mimar, mühendis ve endüstriyel tasarımcı adayı katıldı.

İç Mimar Renda Helin Çilalioğlu Çizer, Mimar Şeyma Gülmen, Mimar Ahmet Vedat Gülmen ve İç Mimar Sinem Özlük’ün konuşmacı olarak katıldığı panelde üniversite öğrencileri 2 saat boyunca sıradışı tasarımın detay ve inceliklerini konunun uzmanlarından dinlediler. İç mimar adaylarının mekanlar ve tasarım kurguları hakkındaki sorularını da cevaplayan konuşmacılar deneyim ve birikimlerini öğrencilerle paylaştılar.

Hizmete girdiği ilk günden bu yana genç tasarımcılar ve iç mimarların gelişiminin önünü açma amacını güden Skyland HOM, bu tür etkinliklere devam ederek bu alandaki katkılarını sürdürecek.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Nuhomo-Fest in Istanbul gefeiert

„Der alevitische Glaube wird dank der Wegbereiter bewahrt“