in , ,

Atasun Optik’ten 12 Aralık Mağazacılar Günü’ne özel film

“Seninle Özel”

Atasun Optik, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü çalışanlarıyla çektiği bir filmle kutladı.

Atasun Optik, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü çalışanlarıyla çektiği bir filmle kutladı. Siyah-beyaz bir görüntüyle başlayan filmde mağazalara anlam katanın çalışanlar olduğu vurgusu yapılıyor. Çalışanların mağazaya girmesiyle renkli anların başladığı filmde, “Seninle Özel” mesajı verilerek, çalışanların markanın başarısındaki önemine dikkat çekiliyor.

“Tüm başarılarımızı çalışanlarımıza borçluyuz”

12 Aralık Mağazacılar Günü’nde bir değerlendirmede bulunan Atasun Optik CEO’su ve Zincir Mağazalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aydın, “Atasun Optik olarak Türkiye’de sektörümüzün öncüleri arasında yer almamız ve imza attığımız başarılar tesadüf değil. Bu başarıların arkasında büyük bir özveriyle işini yapan binlerce çalışma arkadaşımız var. Mağazalarımızda çalışan arkadaşlarımızın işlerinin ne denli sabır gerektirdiğini biliyoruz. Her gün çok sayıda müşteriye aynı güler yüzü ve ilgiyi göstermek, farklı birçok talebi nezaketle karşılamak kolay bir iş değil. Bu zorlukları göğüsleyerek her müşterimize aynı düzeyde kaliteli hizmet sunan, onların memnuniyetlerini en üst düzeyde tutan tüm çalışanlarımıza bu özel günvesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Perakende sektörüne artı değer katan başta Atasun Optik çalışanları olmak üzere tüm mağazacıların gününü kutluyorum.”

2011 yılında Hindistan’da başlatılan Retail Employees’ Day (Mağazacılar Günü), dokuz yıldır perakende ve alışveriş sektörünün en önemli aktörlerini bir araya toplayan Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) tarafından kutlanmaktadır. Kapsamı, etkisi ve heyecanı artarak kutlanacak olan bu özel gün perakende sektöründe mağaza çalışanlarının onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlıyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Die CHP marschierte für das Kind, das im Alter von 6 Jahren missbraucht worden war, zum Justizministerium

Absolut „Erste Platte“: Glückwunsch, Küpeliler Endüstri AS!