in ,

JULİAN STAR ÖDÜLLÜ TJ JOULAK, MAG’A KONUŞTU

Dergi

Shangri-La Bosphorus Istanbul´un Genel Müdürü, Julian Star Ödüllü TJ Joulak, başarıları ve otel üzerine merak edilenleri MAG Okurlarına özel yanıtladı

Özel hayatındaki hobileri ve koleksiyonlarıyla dikkat çeken, İstanbul’un ilk Asya misafirperverliğine sahip oteli Shangri-La Bosphorus Istanbul´un Genel Müdürü, Julian Star Ödüllü TJ Joulak, başarıları ve otel üzerine merak edilenleri MAG Okurlarına özel yanıtladı.

“Babam çeşitli otellerin yönetim kurulunda yer alan bir yönetici olduğundan çocukluğum otellerde geçti, yani otelci bir aileye doğdum diyebilirim” açıklamasında bulunan TJ Joulak sözlerine şöyle devam etti: “Otelcilik okuduktan sonra konaklama işletmeciliği üzerine yüksek lisans ve MBA yaptım. Çalışma hayatıma turizm sektöründe başladım. Ardından Tunus’a döndüğümde menkul kıymetler borsasından bir iş teklifi aldım ve daha sonra kısa bir süre Paris’te finans sektöründe üç yıl çalıştım. Sık sık seyahat ettiğim hareketli bir iş hayatım ve Place Vendôme’da bir ofisim olmasına rağmen asıl ait olduğum ve gerçekten keyif aldığım mesleğin otelcilik olduğuna karar verdim. Bu kararın ardından turizm sektörüne geri döndüm. Açılışını yaptığım oteller meslek hayatımda benim için çok kıymetli, bu doğrultuda yirmi beş senedir dört kıtaya yayılmış on bir farklı ülkede ve çeşitli otellerde çalışmalarımı yürütüyorum.”

İstanbul’un kendisinde uyandırdığı hisler ile ilgili de konuşan TJ Joulak „Ben kendimi Türkiye’de evimde hissediyorum. Büyük dedem Türk, ben de yarı Tunuslu bir İngiliz olarak Türk tarihine çok aşinayım, Tunus’taki cadde ve okul isimlerinin birçoğu bu muhteşem ülkenin tarihi şahsiyetlerinden geliyor. Hem aile kökenlerim hem de tarihsel ve kültürel bağlarımız nedeniyle burada çok rahat ve mutlu hissediyorum. İstanbul çok dinamik bir şehir, burada sıkılmaya zaman yok. Mimari olarak da Osmanlı tarzından çokça etkilendiğimi söyleyebilirim.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

20 Tausend junge Menschen begingen während der AKP-Regierung Selbstmord

Erişkin Dönemde de Aşılarınızı İhmal Etmeyin!