in ,

Bir Yaban Hayatı Dedektifi Ol! “İpucu Kakada”

Kitap

hep kitap’tan çocuklara kokuşmuş bir kılavuz kitap: “İpucu Kakada”

hep kitap, yeni kitabı İpucu Kakada ile çocukları bir yaban hayatı dedektifi olmaya davet ediyor ve onları hayvanların arkalarında bıraktıkları izlerinden tanıyacakları eğlenceli, komik ve sıra dışı bir maceraya dahil ediyor. Andy Seed’in kaleme aldığı Claire Almon’ın resimlediği İpucu Kakada, hep kitap logosuyla 13 Mayıs tarihinde raflarda.

hep kitap, kılavuz niteliğindeki bu kokuşmuş kitapla çocuk okurları eğlenirken öğrenmeye çağırıyor.

Andy Seed’in kaleme aldığı, Claire Almon’ın resimlediği İpucu Kakada, çocukları hayvanların arkalarında bıraktıkları ipuçlarından tanıyarak izlerini sürebilecekleri bir keşfe davet ediyor.

“Kokuşmuş dışkılardan uçuşan tüylere kadar, hayvanların geride bıraktıklarından yaban hayatına dair neler öğrenebileceğine inan sen de çok şaşıracaksın (hatta belki de biraz isyan edeceksin!).” diyen yazar, bir yaban hayatı dedektifi olmanın ipuçlarını paylaşırken çocukları şu kelimelerle uyarıyor: “İster oturduğu yerden hayal gücüyle büyük maceralara atılanlardan ol ister ille de ayakları yere basacak bir orman kâşifi, kesin olan tek bir şey var: Sen sen ol, kaka, kusmuk, hayvan izi ve işaretleri gibi bilgilerle dolup taşmış bu resimli rehber kitaba burnunu sokma! Uyarmadı deme!”

İpucu Kakada, 13 Mayıs tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflarda.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Yozgat Cezaevi’nde 16 tutuklu hücrede tutuluyor

WM-Sponsor Adidas soll Missstände in Katar anprangern und aggressive Außenpolitik kritisieren