in ,

‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı

Fotoğraf Yarışması

“Güven” adlı fotoğrafıyla Aysen Karadeniz üçüncü oldu.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen, “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan eserler açıklandı. “Hayata Dair” temasıyla kadın fotoğrafçıları bir araya getiren yarışmada bu yılın birincisi “Balıkçı” isimli fotoğrafıyla Esengül Alıcı oldu.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 16 yıldır düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasının 2022 yılı sonuçları belli oldu. Bu yılki yarışmada, 2516 katılımcının 8682 fotoğrafı yarıştı. Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”in birincisi “Balıkçı” adlı fotoğrafıyla Esengül Alıcı oldu. “Beyaz Dans” adlı fotoğrafıyla Seval Oral Nurtan ikinci, “Güven” adlı fotoğrafıyla Aysen Karadeniz üçüncü olurken, Arzu İbranoğlu, Aylin Isfendiyar Ceylan ve Hediye Topçuoğulları da mansiyon ödülüne layık görüldü.

2007 yılından bu yana 25 bini aşkın kadın fotoğrafçının, 97 bini aşkın fotoğrafla katıldığı “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında 16 yıldır kesintisiz olarak düzenlenen tek fotoğraf yarışması. Kadınların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen yarışma, onlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

Yarışmanın bu yılki seçici kurulunda; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, Fotoğraf Sanatçısı Saygun Dura ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Anadolu Hayat Emeklilik Hakkında:

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik; hayat sigortaları, bireysel emeklilik ve otomatik katılım toplamında özel emeklilik şirketleri arasında en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. Bireysel emeklilik ile otomatik katılım kapsamında sayısı 2 milyonu aşan katılımcıya hizmet veren Anadolu Hayat Emeklilik, sektördeki öncü konumunu sürdürüyor. Genel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan şirketin; İstanbul’da 3, Ankara’da 2, Adana, Bursa, İzmir, Antalya, Kocaeli, Trabzon ve Diyarbakır’da birer olmak üzere toplam 12 Bölge Satış Müdürlüğü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik, 449’u satış ekibi olmak üzere 1.005 çalışanı, 300 özel acentesi ve 1.196 Türkiye İş Bankası ile 10 Türk Bankası şubesi aracılığıyla hizmet sunuyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Cimbom’da kadro sil baştan

Sea-Watch 3 rettet 211 Schutzsuchende