in ,

Cimbom’da kadro sil baştan

GÖKHAN AKTÜRK

Tarihinin en kötü sezonlarından birine imza atan Galatasaray’da büyük bir değişim yaşanacak.

Tarihinin en kötü sezonlarından birine imza atan Galatasaray’da büyük bir değişim yaşanacak. 9 isimle yollarını ayırmaya hazırlanan Cimbom’da yeni gelecek teknik adam planlamada belirleyici rol oynayacak.

Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray’da gelecek sezon büyük bir değişim yaşanması bekleniyor. Bu sezon toplam 15 oyuncuyu transfer eden Sarı-Kırmızılı ekipte, sezon sonu birçok oyuncu ile yollar ayrılacak. Fatih Öztürk, Semih Kaya, Arda Turan, Babel, Feghouli’nin sözleşmeleri sona erecekken Sarı-Kırmızılı ekip, bu isimlerle sözleşme uzatmaya sıcak bakmıyor. Kiralık olarak kadroya dahil edilen Pulgar, Pena ve Halil Dervişoğlu’nun opsiyonu bulunmazken 3 isim de takımlarına geri dönecek. Devre arasında sözleşmesi yabancı sayısı nedeniyle geçici fesih edilen Mbaye Diagne de yeni sezonda kadroda yer alabilir.

Tüm gidecek isimlerin yanı sıra Sarı-Kırmızılı ekipte yeni gelecek yönetimin seçeceği teknik direktör de kadro planlamasında büyük pay sahibi olacak. Hem Eşref Hamamcıoğlu hem de Metin Öztürk’ün Domenec Torrent ile yola devam etmek istemediği bilinirken iki aday da kendi teknik direktörü ile göreve başlama hazırlığında. Takımda yolların ayrılacağı isimlerden oluşan mali rahatlama ile transfer bütçesi oluşturulacakken yeni teknik adam Sarı-Kırmızılıların kadro planlamasında büyük rol oynayacak.

Karar

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Miele-Geräte mit sieben Red Dot Design Awards ausgezeichnet

‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı