in ,

Hegmetane Petrokimya ürünlerinin %100’ü Avrupa’ya ihraç edilmektedir

Hegmetane Petrokimya’nın ihracattaki başarısı

Hemedan İl Sanayi, Madencilik ve Ticaret Kurumu Başkanı Hamidrıza Metin, bu ilde faaliyet gösteren Hegmetane Petrokimya Şirketi'nin ürünlerinin Avrupa'ya ihraç edildiğini ve ülke için döviz girdisi sağladığını belirterek, 'Bu fabrikada üretilen PVC medikal sınıfının %100'ü yurt dışına ihraç ediliyor' dedi.

İRNA’ya konuşan Hemedan İl Sanayi, Madencilik ve Ticaret Kurumu Başkanı Hamidrıza Metin, ‚Hegmetane Petrokimya’nın ihracattaki başarısının ürettiği ürünlerin yüksek kalitesini gösterdiğini ifade ederek, ‚Bu endüstriyel birim, uluslararası standartlara sahip tıbbi kalitede PVC üretmektedir‘ diye belirtti.

Hegmetane Petrokimya’nın yapım sürecinde birçok iniş çıkışlar yaşadığını kaydeden Metin, ‚Bu ünitenin devreye alınması 18 yıl sürdü ve kaliteli bir ürün üretmeyi beklemiyorduk‘ diye konuştu.

Bazı makineler ve ekipmanların yıllar önce kurulduğunu ve bunların arızalanması veya kusurlu olması beklense de, devreye iyi yerleştirildiğini dile getiren Metin, ‚Şimdi bu ünitenin değerli ürünü bir dünya markası haline geldi ve ülke için döviz girdisi sağlamaktadır‘ değerlendirmesinde bulundu.

Metin’e göre PVC çoğunlukla kan torbası, tüp, eldiven, diyaliz ekipmanı, maske, oksijen cihazı, laboratuvar ekipmanı, enjeksiyon kalıplama ekipmanı ve paketleme ekipmanı imalatında kullanılmaktadır.

IRNA

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Der September im SchauSpielHaus

Konsultation zu steuerbedingter Bevorzugung von Fremd- gegenüber Eigenkapitalfinanzierung