in ,

KARDELEN’in Akustik EP’si „Lütfen Kalbimi Sökün“ Yayında!

Akustik EP

Yerli Pop Sahnesinin Sevilen İsmi KARDELEN'den Üç Şarkı Birden!

R&B ve Pop türlerindeki parçalarıyla önemli bir çıkış yakalayan KARDELEN, daha önce büyük ilgi gören Bi‘ Kalp, Emanet ve Lütfen Kalbimi Sökün isimli parçalarının akustik versiyonlarını Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı. Kendisine has söz yazımıyla parçalarında renkli bir hikaye anlatım biçimine sahip olan KARDELEN, aynı zamanda oldukça etkileyici bir vokal stiline sahip. 

Üç parçadan oluşan Lütfen Kalbimi Sökün Akustik EP’nin öne çıkan parçası Emanet’in prodüksiyonunu ise Mert Demir üstleniyor.

NIVERSAL MUSIC GROUP HAKKINDA

Universal Music Group olarak sanatın gücüyle kültüre yön vermek için varız. UMG; yapımcılık, edisyon, lisanslı sanatçı ürünleri ve görsel-işitsel içeriklerle ilgili faaliyetlerde bulunan geniş işletme yelpazesiyle dünyanın lider müzik şirketidir. Her müzik türünde en kapsamlı kataloğu ve şarkıları sunarak sanatçılarımızın gelişimini destekliyor, dünya çapında beğenilen ve ticari olarak başarılı müziğini üretiyor ve dağıtıyoruz. Kendini sanata, yenilikçiliğe ve girişimciliğe adayan UMG, sanatçılarına sanatsal ve ticari fırsatlar sunmak, hayranlara muhteşem deneyimler yaşatabilmek adına hizmetlerin, platformların ve iş modellerinin hız kesmeden geliştirilmesini hedefler. Universal Music Group ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.universalmusic.com

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Schleifprozesse automatisieren

Reintegration in das Arbeitsleben