in ,

VODAFONE’A “THE ONE AWARDS”DA BÜYÜK ÖDÜL

Ödül

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel

Vodafone, itibarını en çok artıran markaların halk oyuyla belirlendiği, pazarlama sektörünün önemli referans kaynaklarından biri olan “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde beşinci kez “Yılın İtibarlısı” ödülüne layık görüldü. Vodafone, bu sonuçla “The ONE Awards Büyük Ödülü”nün de sahibi oldu.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Vodafone, Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle bu yıl dokuzuncusu düzenlenen, itibarını en çok artıran markaların halk oyuyla belirlendiği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde beşinci kez “Yılın İtibarlısı” ödülüne layık görüldü. Vodafone, bu sonuçla “The ONE Awards Büyük Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi: 

“Vodafone olarak, itibarlı ve güvenilir bir şirket olmanın yolunun aynı inanç ve davranışları paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Müşterinin gönlünü kazanmaya, geleceği yaratmaya, deneyimleyerek hızlı öğrenmeye ve hep birlikte başarmaya dayalı bir çalışma kültürümüz var. Müşterilerimizin bizi hayatlarındaki önemli anlarda yanlarında olan şirket olarak bilmesini istiyoruz. Birlikte çok çalışarak, herkes için çözüm olacak bir dijital gelecek oluşturmaya odaklanıyoruz. Güçlü bir kurumsal itibar oluşturmaya yönelik uzun soluklu çalışmalarımızla The ONE Awards’ta beşinci kez ‘Yılın İtibarlısı’ ödülünü almaktan gurur ve mutluluk duyduk. Bu ödül, bize doğru yolda olduğumuzu gösterirken, daha fazlasını yapmak için de motive ediyor. Ödülde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve Vodafone’un hizmet kalitesine güvenen müşterilerimize teşekkür ediyorum. Vodafone olarak, müşterilerimizin gönlünü kazanma yolunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

12 ilde 1.200 kişiyle yüz yüze görüşme

Pazarlama sektörünün önemli referans kaynaklarından biri olan “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”, başarıyı kolektif bir çalışmanın ürünü olarak görüyor ve tüm paydaşları onurlandırmayı hedefliyor. Özgün bir değerlendirme mekanizmasına sahip olan “The ONE Awards”, Marketing Türkiye adına pazar ve tüketici araştırmaları konusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre Research and Strategic Planning’in gerçekleştirdiği “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasının sonuçlarıyla hazırlanıyor. 2022 yılı teması “Zorlukları Aşma Becerisi” olarak belirlenen yarışmada, 12 ilde 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 70’i aşkın kategoride yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşları ödüllendirildi.

Vodafone hakkında

Avrupa ve Afrika’nın en büyük teknoloji iletişimi şirketi olarak, kendi ölçeğinde benzersiz bir konuma sahibiz. İnovatif yaklaşımımız, teknolojimiz, bağlantı hizmetlerimiz, platformlarımız, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile bireylerin yaşam, kurumların çalışma şekillerini dönüştürüyoruz. 

21 ülkede mobil ve sabit ağlar işletiyor, 47 ülkede daha mobil ağlarda iş ortaklıkları yürütüyoruz. 30 Eylül 2022 itibarıyla, 300 milyondan fazla mobil müşterimiz, 28 milyondan fazla sabit genişbant müşterimiz ve 22 milyon TV müşterimiz bulunuyor. Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında dünya lideri bir şirket olarak, 150 milyonu aşkın cihaz ve platformu birbirine bağlıyoruz. 

2022’de 15. yılını kutlayan M-Pesa ile Afrika’da finansal teknoloji alanına köklü değişiklikler getirdik. Bugün 50 milyondan fazla kişinin finansal hizmetlere güvenli, uygun maliyetli ve uygun bir şekilde erişmesini sağlayan M-Pesa, bölgenin en büyük finansal teknoloji platformu haline geldi.

Daha iyi bir gelecek hedefiyle, bireylerin yaşam kalitesini artıran, kritik sektörlerde dijitalleşmeyi sağlayan, kapsayıcı ve sürdürülebilir dijital toplumları mümkün kılan teknolojileri sunuyoruz.

2040 yılına kadar değer zincirimiz genelinde net sıfır emisyona ulaşmak ve çevresel etkimizi azaltmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde, müşterilerimize de 2030 yılına kadar 350 milyon ton karbon emisyonunu azaltmada yardımcı oluyoruz. Ayrıca, şebeke atıklarımızın yüzde 100’ünü yeniden kullanma, yeniden satma ya da geri dönüştürme hedefimiz doğrultusunda, cihaz atıklarının azaltılmasına yönelik aksiyonlarımıza devam ediyoruz. 

Toplumsal ve ekonomik gelişmede bağlantı ve dijital hizmetlerin önemli rol oynadığına inanıyor; bir yandan sağlık, eğitim ve tarımda dijitalleşmenin sağlanması, bir yandan da daha temiz ve güvenli şehirler yaratılması için kamu otoriteleriyle işbirliği yapıyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz, başta Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ’ler) olmak üzere tüm kurumların dijitalleşmesini destekliyor. 

Kapsayıcılık stratejimiz doğrultusunda internete ve dijital becerilere erişimin yanı sıra eğitim, sağlık ve finans alanında da erişimi mümkün kılan ürün ve hizmetler sunarak hiç kimsenin geride kalmaması için çalışıyoruz. Diğer yandan, hizmet verdiğimiz müşteri ve toplumları yansıtan, çeşitliliğe dayalı ve kapsayıcı bir işgücüne sahip olmayı önemsiyoruz. Daha fazla bilgi için www.vodafone.com adresini ziyaret edebilir, @VodafoneGroup Twitter hesabımızı takip edebilir ve www.linkedin.com/company/vodafone adresinden LinkedIn bağlantısı kurabilirsiniz.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Smarte Intralogistik

Avantpark stellt E-Ladesäulen mit integrierter Kontrollfunktion vor