in ,

Jazz’ın Sevilen İsmi Selen Beytekin Yeniden YBY Woods Sahnesinde

Konser

YBY Woods’ta 11 Ekim Çarşamba akşamı Selen Beytekin sahne alıyor.

“Ormanda Jazz” konseptiyle değerli vokalleri İstanbul’un en büyük sahnesinde sevenleriyle buluşturan YBY Woods, konserlerine Selen Beytekin ile devam ediyor. Sözleri, müziği ve sesiyle herkesin beğenisini kazanan ünlü sanatçı, 11 Ekim Çarşamba günü sevilen caz şarkılarını yıldızların altında seslendirmeye hazırlanıyor. 

Gökyüzünün altında, Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde her çarşamba “Orman’da Jazz” geceleri düzenlenen YBY Woods’ta 11 Ekim Çarşamba akşamı Selen Beytekin sahne alıyor. Şehir stresinden uzakta, eşsiz orman havasında gerçekleşecek konserde Selen Beytekin ve orkestrası, unutulmaz bir müzik şöleni yaşatmak için caz tutkunları ile buluşuyor. 

Eğlenceli aktivitelerle kapılarını 15.00’te açacak olan YBY Woods’ta saat 21.00’de gerçekleşecek konser için biletlere Biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.   

YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor 

Konserden önce insanları keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods her gün kapılarını 15.00’te açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. 0-12 yaş arası için girişin ücretsiz olduğu YBY Woods’a dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor. Ailesiyle, arkadaşlarıyla doğanın, ormanın içinde gönlünce güzel vakit geçirebiliyor.  

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.  

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Stadtwerke-Mitarbeiter helfen bei der Weimarer Tafel

Änderung in der Geschäftsleitung von Bender