in ,

Dekorasyonda Vahşi Doğa Teması

Dekorasyon

Ariş Pırlanta yaşam alanlarına farklılık katmak isteyenler için özel olarak pırlantadan Vahşi Doğa objeleri tasarladı

Hayatımızın büyük bir kısmının geçtiği evler, şık ve göz alıcı dekorasyon ürünleriyle sizi anlatan yaşam alanlarına dönüşüyor. Ariş Pırlanta yaşam alanlarına farklılık ve tarz katmak isteyenler için 2 göz alıcı obje tasarladı. Birbirinden eşsiz vahşi doğa temalı biblolar ile evler; yeni bir dekorasyon anlayışına kavuşuyor. 

Ariş Pırlanta’nın yaşam alanları için özel olarak tasarladığı vahşi doğa temalı objeler evlerin havasını baştan aşağı değiştirecek. Özel olarak kahverengi ve siyah pırlantadan tasarlanan leopar ve inek biblolar gözlere hitap etmenin yanında bulunduğu ortamlara hayat verecek.

Uzman tasarımcılarının özgün yorumlarıyla şekillenen objeler evlerde yeni bir dekorasyon akımının öncüsü olacak. Sıra dışı olmayı sevenlerin evlerine kişiliğini yansıtacak bu şık objeler ile evler farklı bir tarza kavuşacak.  

Ariş Pırlanta hakkında

Aşkla, sanatla, ustalıkla…116 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Gemeinsam den Herausforderungen begegnen

Schüco positioniert sich als Vorreiter für nachhaltige Bauwirtschaft