in ,

Red Bull Dance Your Style, Yürüyen Merdivende Dansçıları Buluşturdu

“Escalator Moves”, Red Bull Türkiye ve İGA Pass Sosyal Medya Hesaplarında Yayında!

Tüm sokak dansı türlerinin yarıştığı Red Bull Dance Your Style yarışması, dansın en iyilerini belirlemek için geri dönüyor.

6 Ağustos’ta Bursa’da gerçekleşecek Türkiye finalleri öncesinde İGA İstanbul Havalimanı’nın misafirlerine keyifli bir seyahat deneyimi sunan markası İGA Pass partnerliğinde birbirinden yetenekli beş dansçı, Escalator Moves için buluştu. İGA İstanbul Havalimanı’ndaki yürüyen merdivenlerde figürlerini sergileyen beş dansçının performansları Red Bull Türkiye’nin ve İGA Pass’in Instagram ve TikTok hesaplarından izlenebiliyor.

Kazananın seyirci oylarıyla belirlendiği sokak dansı yarışması Red Bull Dance Your Style heyecanı, Türkiye’nin en iyilerini belirlemek üzere geri dönüyor. İGA Pass partnerliğinde, 6 Ağustos’ta Bursa’da düzenlenecek Türkiye Finali öncesinde birbirinden yetenekli beş dansçı İGA İstanbul Havalimanı’nda buluştu. Biser Bayram Mutlu, Akay Üstünel, Can Tohma, Meriç Su Giray ve Esin Turay’ın İGA İstanbul Havalimanı’nın yürüyen merdivenlerinde performanslarını sergiledikleri Escalator Moves, Red Bull ve İGA Pass’in sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Bitmeyen enerjileri ve yetenekleriyle son dönemde dikkat çeken başarılı dansçılar, keyifli seyahatlerin vazgeçilmezi İGA Pass partnerliğinde gerçekleşen etkinlikte yürüyen merdivende hünerlerini konuşturdu.

Hip Hop, popping ve house dans gibi alanında en iyilerinin belirleneceği Red Bull Dance Your Style’ın elemeleri; 16 Temmuz İzmir, 23 Temmuz Ankara, 29 Temmuz İstanbul ve 5 Ağustos’ta Bursa’da gerçekleşecek. Elemelerde başarıyı yakalayan dansçılar, 6 Ağustos’ta Bursa’da düzenlenecek Türkiye Finali’nde kozlarını paylaşacak. Türkiye Finali’nde yarışmayı kazanan dansçılar, Almanya’da düzenlenecek Dünya Finali’ne İGA İstanbul Havalimanı’ndan, İGA Pass’in konfor ve zaman kazandıran yolcu hizmetleriyle uğurlanacak.

Red Bull Dance Your Style Hakkında

Red Bull Dance Your Style 30’dan fazla ülkede, 50 ayrı noktada düzenleniyor. Dansçıların herhangi bir street style türünde performans sergilediği, müziğe ve beklenmedik ritimlere doğaçlama ayak uydurduğu, izleyicilerle etkileşime geçtiği teke tek yarışma, bulunduğu şehrin kültürüne göre de şekilleniyor.

Organizasyon kapsamında İtalya’da popüler dansın figürleri geleneksel dansla buluşurken, Fransa’da sokak dansı, Japonya’da ise takibi zor hızlı figürler sergileniyor. Seyircinin kartlarını havaya (kırmızı veya mavi) kaldırarak oyladığı dansçılar, önce dans pistine sonra birbirlerine meydan okuyor. Red Bull Dance Your Style’a dair daha fazla bilgiye RedBullDanceYourStyle.com adresinden ulaşılabiliyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Busch beim Company Cup in Annecy

Online yabancı dil pazaryerine 70 milyon dolarlık yatırım