in ,

DESA, rengarenk ve ışıltılı topuklu ayakkabılarla yaza damgasını vuruyor

Koleksiyon

DESA, 2023 ilkbahar-yaz sezonunda fuşya, turkuaz ve turuncu renklerin bir araya geldiği rengarenk topuklu ayakkabı koleksiyonuyla rahatlığı ve kaliteyi birleştiriyor; şık tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerinize çekiyor.

ESA, klasik topuklu ayakkabılardan platformlara, kısa topuklu ayakkabıdan dolgu topuklu ayakkabılara kadar eşsiz dokunuşlarla bir araya getirdiği koleksiyonuyla günlük hayatınıza şıklık katıyor. 

DESA’nın yüksek topuklu ve platform topuklu ayakkabılarının doğadan ve gökyüzünden ilham alan fuşya, turuncu ve turkuaz gibi canlı renkleri enerjinizi yükseltiyor; yaz sezonunda cıvıl cıvıl giyinebilmenize imkân tanıyor. Zarafet sahibi özgün tasarımlarıyla göz dolduran yüksek topuklu ayakkabı modelleri her tarza hitap ederken, önü açık veya slingback tasarımlarıyla tüm sezon kullanılabiliyor. Çekiciliğin ve feminen tarzın iddialı temsilcisi olan topuklu ayakkabı modelleri kot pantolonlar ile zamansız bir şıklık yaratırken, davetlerde ise kendinize has bir tarz yaratmanızda en büyük yardımcınız oluyor.

Rahatlıktan ödün vermeyen dolgu topuk deri ayakkabılar ise günlük hayatta veya iş temposunda vazgeçilmez parçalardan olurken, spor tarzı yakalamaya da imkân tanıyor. Hem spor hem de klasik tarzı bir arada yaşamak isteyenler için dolgu topuklu ayakkabılar mor, pembe ve kırmızı renkleriyle güneşin ışıltısını yansıtıyor. 

DESA, her koşulda sade ve şık olmanın en iyi tercihi kısa topuklu ayakkabılar ile özel davetlerde de göz kamaştırmanızı sağlıyor. Elbiselerden eteklere, jean pantolonlardan şortlara, aklınıza gelebilecek her parçayla uyum sağlayarak size eşlik ediyor. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Vollbremsung unter Kontrolle: Mercedes-Benz Trucks beim Fahrsicherheitstraining am Nürburgring

30 Jahre noris network: Beachparty zum Firmenjubiläum