in ,

Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar Projesine Büyük Ödül

Ödül

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding’in prematüre bebekleri odağına alan sürdürülebilir sosyal sorumluluk projesi Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar, Perakende Güneşi Ödülleri’nde Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Perakende sektörünün en prestijli ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri’nin bu yılki kazananları açıklandı. Yataş Bedding, prematüre bebeklerin sağlıkla büyümesine destek olmak için El Bebek Gül Bebek Derneği iş birliğiyle 2022 yılında hayata geçirdiği ve bu yılda devam eden Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar projesi ile Perakende Güneşi Ödülleri’nde Sosyal Sorumluluk Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Yataş Bedding’e ödül getiren Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar projesi, prematüre bebeklerin gelişimine destekte bulunmak ve bu konudaki farkındalığı artırmak amacıyla hayata geçirildi. Proje kapsamında El Bebek Gül Bebek Derneği ile iş birliği yapan Yataş; gelişimini tamamlayana kadar kuvözde tutulan prematüre bebeklerin kuvözde kendini rahat ve güvende hissetmesine yardımcı olan nest ve bebeği rahatsız edebilecek ışık ve sesleri azaltan kuvöz örtüsü üretimi için kumaş bağışında bulundu. Yataş, ayrıca anne-bebek uyum odalarında bakıma yardımcı olmak için bebeği doğru pozisyonda tutan, rahat ve güvenli bir ortam sağlayan Juno Yeni Doğan Yatağı bağışı da gerçekleştirmişti. 

Yataş Bedding Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar projesini, bu yıl deprem bölgesinde sürdürüyor. Yataş Bedding, Şubat ayında gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremin ardından zarar gören Kahramanmaraş Sütçü İmam Hastanesi ile Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin anne-bebek uyum odalarını yeniledi.

Aylık yatan hasta sayısının 200-250 arasında değiştiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Hastanesi’nde prematüre bebekler için 40 kuvöz, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde ise 35 kuvöz bulunuyor. Her iki hastaneye yönelik yoğun talep, anne bebek sayısındaki artış ve odaların fiziksel yeterliliklerinin eksikliği nedeniyle anne-bebek uyum odaları ihtiyaca cevap vermekte yetersiz kalabiliyor. Yataş Bedding, anne ve bebeklerin bu ihtiyacına destek olmak amacı ile hastanelerdeki anne-bebek uyum odalarının tüm ihtiyaçlarını karşılayıp yenilerken; nevresim, battaniye, bebek yatağı ve Juno Yeni Doğan Yatağı gibi uyku ürünlerini de temin ederek önemli bir desteği üstlendi.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

İş Bankası tarımda karbon ayak izi ölçümünü başlattı

Pestizide vergiften Gartenschläfer