in ,

DESA yaz koleksiyonuyla #BenimDESAm’ı keşfetmeye çağırıyor!

Yaz koleksiyonu

Deride modaya yön veren çizgisiyle DESA, yeni koleksiyonuyla fark yaratmaya devam ediyor. Her bir parçasıyla dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bu özel koleksiyondan #BenimDESAm diyerek tarzınızı yansıtacak ürünleri keşfetmeye hazır olun!

Giydiklerimiz tarzımızı; tarzımız ise bizi yansıtıyor. Tarzıyla dikkat çeken sosyal medyanın sevilen ve takip edilen isimlerinin #BenimDESAm diyerek seçtiği yaz koleksiyonunun tanıtımı DESA Yönetim Kurulu Üyesi Burçak Çelet ev sahipliğinde, DESA’nın Abdi İpekçi mağazasında gerçekleştirildi.  

Renkli DESA dünyasını #BenimDESAm konseptiyle keşfe çıkaran davette Aslı Gürer, Betigül Tugaç Kocakanat, Cansu Efe, Ecem Bayar, Ezgi Kasapoğlu, Melek İçmeli, Melis Dilmener DESA’nın yeni koleksiyonunu tanıttı.

Canlı ve cüretkâr renklerin DESA kalitesiyle buluştuğu yaz koleksiyonu için sevilen bu isimlerle ayrıca moda çekimi de gerçekleştirildi. Kendisini en iyi yansıtacak ürünleri seçen isimler, birbirinden uyumlu ve ilham verici kombinlerle objektiflerin karşısına geçti.

Derinin gücünü renklerin enerjisiyle birleştiren DESA, herkesi dilediği gibi rahat, özgür veya ışıltılı olmaya; kısacası kendini anlatan parçaları bulmaya çağırıyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Coursera’nın Küresel Beceriler Raporu’na göre Türkler Yapay Zeka konularına büyük ilgi gösteriyor

Projekt zur Förderung des nachhaltigen sozial-emotionalen Wohlbefindens in der frühen Kindheit