in ,

DESA, bu yaz deri ve süet parçalarıyla şıklığı yeniden tanımlıyor

Sezonun “En”leri DESA ile keşfediliyor

DESA, 2023 ilkbahar-yaz sezonunda deri ve süet giyim koleksiyonu için titizlikle hazırladığı göz kamaştıran parçalarıyla modaya ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Koleksiyonda yer alan deri/süet çift taraflı ve deri panelli ceketler, ince deri ve süet gömlekler ile DESA, bu yaz kaliteli ve eşsiz dokunuşuyla şıklığı yeniden tanımlıyor!

Türkiye’de ve dünyada modaya yön veren tasarımlarıyla öne çıkan DESA, yaz mevsiminde deri ve süet koleksiyonundaki kıpır kıpır renklerle benzersiz şıklığı ve enerjiyi yeniden tanımlıyor. Pembe, yeşil, turkuaz ve turuncu tonların kontrast geçişlerinin hâkim olduğu deri, süet ceket, elbise ve gömlek koleksiyonuyla DESA, tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. 

Yaz sezonunda DESA, farklı tarzdaki koleksiyonuyla, klasik stillere ve ofis şıklığına yön vererek tarzınızı yeniden yaratıyor. Bir tarafı deri diğer tarafı süetten oluşan çift taraflı ceketler, günün her saatinde stilinizi değiştirebilmenizi sağlıyor. Ofiste, arkadaş buluşmasında veya alışverişte ceketin deri tarafıyla farklı stilinizi yansıtırken, akşam katılacağınız bir davette ceketin süet tarafıyla da gözleri üzerinize toplamayı garantiliyor. 

Sanatsal bir dokunuşla tasarlanan panelli ceket modelleri ise feminenliği vurgulamak için özel deri panellerden oluşuyor. Vücuda tam oturan yapıları, esneyen tül desteği ve bedene yerleştirilen deriler sayesinde, panelli deri ceketler fıstık yeşili, krem, siyah, mor, pembe, bej, turuncu ve sarı renk alternatifleriyle sizi şıklık yarışında zirveye çıkartıyor.

Mimari yansımaları barındıran tül zemin üzerinde kare parçalarla tasarlanan gümüş deri ceketler, tıpkı aynayı temsil eder gibi el işçiliği ile yerleştirilen bir zanaatkarlık eseri olarak DESA koleksiyonunda moda severlerin karşısına çıkıyor. Floral el işçiliği uygulanmış askılı elbise ve trenç koleksiyonunu ise nakış detaylarıyla şekillendiren DESA, sezona adeta hızlı bir giriş yapıyor.

Rahatlıkla birlikte şıklığı bir arada arayanlar için benzersiz bir parça olan süet gömlekler de tüm kombinlerin bütünleştiricisi haline geliyor. Turuncu, mavi, yeşil gibi canlı ve yaz mevsiminin enerjisine uyum sağlayan renklerin yanı sıra yumuşak ve nefes alabilen yapısıyla da bu sezon benzersiz bir şıklık vaat ediyor. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Deutsche Bahn weitet Einsatz von KI für pünktlichere Züge aus

Ihr Kind hat Asthma? Apotheken bieten praktisches Üben mit Asthma-Medikamenten an