in ,

Arzum 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’ne katıldı

Arzum, Avrupa teknoloji üreticileri ve perakende liderlerinin buluştuğu Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’ne üçüncü kez katıldı.

Birçok farklı kategorideki inovatif ürününün yanı sıra Arzum OKKA ailesini, Avrupalı küçük ev aletleri sektör liderlerine tanıtan Arzum, kurduğu özel standında farklı ikramlarda bulundu.

“Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka: Arzum OKKA” sloganıyla ulusal ve uluslararası birçok fuar, etkinlik ve zirveye katılan Arzum, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilen 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’ne kurduğu özel stantla katıldı. Avrupalı teknoloji ve perakende liderlerine farklı kategorilerde ürünlerini tanıtan Arzum, zirvenin ziyaretçilerine Türk kahvesinin yanı sıra birçok farklı ikramda bulundu. Arzum ve Arzum OKKA standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

“Ürünlerimizi yeni pazarlarımıza tanıtmanın mutluluğunu yaşadık” 

Arzum Ticaretten Sorumlu Genel Müdürü Serhan Giray, “Arzum olarak üçüncü kez katıldığımız 9. Uluslararası TCG Perakende Zirvesi’nin bizim için ayrı bir önemi var. Kısa süre önce Litvanya, Estonya ve Letonya pazarlarına giriş yaptık. Buna paralel olarak yeni iş bağlantıları, sektörün gelişiminin hissedilmesi ve tartışılması için son derece önemli olan zirvede, ürünlerimizi yeni pazarlarımıza tanıtmanın mutluluğunu yaşadık. Ayrıca zirve ile en önemli hedef pazarlarımız arasında olan ve geçen yılın ilk çeyreğine kıyasla bu yıl e-ticaret hacmimizi 2 katından fazla artırdığımız Avrupa Birliği (AB) ülkeleriyle olan bağlarımızı daha da güçlendirdik. En önemlisi de Arzum’un hikayesini ve kültürünü daha önce dokunamadığımız birçok Avrupalı teknoloji ve perakende devine anlattık” şeklinde konuştu. 

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında: 

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum, 55 yıllık sektör birikimiyle güvenilir ve yenilikçi bir marka. Türkiye ve dünyada, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, sıcak içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 farklı ürün kategorisinde 650 ürünüyle milyonlarca kişiye satış gerçekleştiriyor. Türkiye’de ilklere imza atarak küçük ev aletleri sektörüne yön veren Arzum, tasarım ve inovasyonu vazgeçilmezi olarak görüyor. Bu vizyon ile, ulusal ve uluslararası birçok yarışmada prestijli ödüllerin sahibi olan Arzum aynı zamanda Arzum OKKA markasıyla Türk kahvesi kültürünün dünyaya yayılımını da misyon edindi. Doğrudan fincana servis, közde pişirilme ve kendi kendini yıkayabilme özellikleriyle dünyanın her yerinde ideal lezzetler sunan Arzum OKKA’lar, Türk kahvesinin globalleşme serüvenine makineli çözüm oldu. 2020’nin son aylarında gerçekleşen ve rekor talep gören halka arz ile gücüne güç katan Arzum, dünya markası olma hedefiyle yeni başarılara imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Klimakonferenz in Bonn: BUND fordert klares Bekenntnis zum Aus fossiler Energien 

Klimaschützer sammelten 33 Kilo Müll in einer Stunde