in ,

Wincent Weiss, Disney’in ASLANLAR KRALI müzikalinin galasındaki performansıyla büyüledi

Müzikal

Pop yıldızı Wincent Weiss, 15 milyon ziyaretçiyi kutlamak amacıyla düzenlenen galada Disney'in THE KING OF THE LIONS filminin çocuk oyuncularıyla birlikte sahne aldı. / Foto: Morris Mac Matzen

Disney’in ASLANLAR KRALI, 15 milyon ziyaretçi ve 21 yılı aşkın performansıyla Hamburg’da etkileyici bir kariyere ve sayısız duygusal ana imza atıyor. Bu anlara 3 Mayıs 2023’te Stage Theater im Hafen’de düzenlenen ve hit müzikalin 15 milyonluk seyirci rekorunu kutladığı özel gala da dahil.

Gecenin yıldız konuğu şarkıcı ve söz yazarı Wincent Weiss oldu. Pop yıldızı, rekor ziyaretçi sayısını kutlamak üzere, düzenli olarak Simba ve Nala rollerini üstlenen 26 çocuk oyuncuyla birlikte sahne aldı. Birlikte, normal gösteriden önce “ Aslan Bu Gece Uyuyor“ un özellikle atmosferik bir yorumuyla seyircileri heyecanlandırdılar. Seyirciler, Almanya’nın en ünlü müzikal sahnelerinden birinde yer alan büyük ve küçük yıldızları dakikalarca ayakta alkışlayarak kutladı.

Ardından tiyatro yönetmeni Isabela Silvova ile sahnede bir araya gelen Wincent Weiss, 15 milyon seyirci adına bu eşsiz seyirci rekorunu kutladı: „Bu müzikalin insanlara bu kadar dokunması ve onları bir araya getirmesi gerçekten inanılmaz. Müzik, bu tiyatronun atmosferi ve hepsinden önemlisi sahnedeki ve sahne arkasındaki tüm sanatçıların etkileyici performansı her zaman tüylerinizi diken diken ediyor.“ dedi.

Foto: Stage Entertainment / Morris Mac Matzen

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

IGA Flughafen Istanbul begrüßte seinen 200 millionsten Passagier

Emirates Group tritt dem Global Compact der Vereinten Nationen bei