in ,

TARABYA KONSERLERİ BAŞLADI

Konser

Boğaziçi’nin en güzel noktasında yer alan The Grand Tarabya Hotel’in gerçekleştirdiği “Tarabya Konserleri”nin ilki, keman virtüözü Cihat Aşkın ve piyanist Cana Gürmen resitali ile başladı.

Boğaz’ın en güzel noktası olan Tarabya koyuna hakim manzarasıyla benzersiz lokasyonu, on yılları aşan konukseverlik mirası ile İstanbul’un ikonik otellerinden The Grand Tarabya, kent kültürüne katkıda bulunmak üzere Tarabya Konserleri’ni başlattı.

Boğaz’a ve Tarabya koyunun tarihi konaklarına bakan Panorama Salonu’nda gerçekleşen konserde, dünyanın farklı noktalarında ülkemizi başarıyla temsil eden Türkiye’nin önde gelen keman virtüözlerinden Cihat Aşkın ve ülkemizin en geniş repertuvarlarından birine sahip usta piyanist Cana Gürmen bir araya geldiler. İkili, Schubert’ten, Dvorak’a, Fritz Kreisler’den Manuel de Falla’ya uzanan program ile, müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattılar.  

Yoğun ilgi gören ve otelin genel müdürü Merve Kadıoğlu Sönmez’in ev sahipliğinde, Türkan Sabancı, Dilek Sabancı, Atıl Kutoğlu, Can Gürmen, Konsul Her Saiger ile Frau Saiger’in de izlediği resital, tekrarlanan bislerle sona erdi.  

Büyük Tarabya Oteli’nden bu yana önemli bir mirasın taşıyıcısı ve kentin mihenk taşlarından olan The Grand Tarabya Hotel, kentin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak üzere başlattığı Tarabya Konserleri ile, müzik tutkunlarını ağırlarken Boğaziçi’ne yepyeni bir pazar günü alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.  

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Der Wasserstoffmotor kommt – KEYOU vergibt ersten Pionier-Lkw an die Logistikgruppe EP-Trans

Tiyatro Köprüsü Festivali Kemal Kocatürk’ün “Beşi Bir Yerde“ ile start alıyor