in ,

Redhouse Kidz’den Çocuklara: “Yako’nun Bahçesi”

Kitap

Detaylarla örülü zengin üslubuyla öne çıkan “Yako’nun Bahçesi”, çocukları köstebek Çörek, karınca Mini ve tarla faresi ailesinin keşif dolu macerasına dahil ediyor.

Redhouse Kidz tarafından yayımlanan “Yako’nun Bahçesi”, ansızın beliriverip büyüyen bir tohumun gelişimini, toprağın altındaki ve üstündeki sevimli hayvanların yaşamlarında yarattığı değişimlerle birlikte anlatıyor.

Ödüllü çizer ve yazar Marianne Dubuc’ün detaylarla bezediği yeni resimli kitabı “Yako’nun Bahçesi”, Redhouse Kidz tarafından yayımlandı. Ece Erbay Nahum’un çevirisiyle okuyuculara ulaşan kitap, çocukları bir tohumun gelişimini ve bu sürecin bahçede yaşayan hayvanların hayatlarında yarattığı değişimi izlemeye davet ediyor.

Detaylarla örülü zengin üslubuyla öne çıkan “Yako’nun Bahçesi”, çocukları köstebek Çörek, karınca Mini ve tarla faresi ailesinin keşif dolu macerasına dahil ediyor.

Bir sabah aniden, Yako’nun bahçesine gökten bir şey düştü.

ÇATIR! Bir küçük kök, kabuğunu kırdı…

Köstebek Çörek, karınca Mini ve tarla faresi ailesi yuvalarını korumak için bir şeyler yapmalıydı, hem de hemen!

KÜNYE

Yazan ve Resimleyen: Marianne Dubuc

Çeviren: Ece Erbay Nahum

Yayınevi: Redhouse Kidz

Yaş Grubu: 3 yaş ve üzeri

Ölçü: 24 x 30 cm

Sayfa Sayısı: 28

Cilt: Karton Kapak

Kâğıt: 1. Hamur

Basım Tarihi: Nisan 2023

Konu: Tohumlar, Doğa, Hayvanlar ve Yuvaları, Değişim, Birlikte Yaşamak

Tema: Doğa ve Evren

Sınıf Seviyesi: Okulöncesi ve 1. sınıf

Raf Bilgisi: Okulöncesi 3-6 yaş

ISBN: 978-625-6998-16-2

Barkod: 9786256998162

Marianne Dubuc
Marianne Dubuc grafik tasarım eğitimini 2006 yılında tamamlamasının ardından kariyerine çocuk edebiyatıyla devam etti. Kanadalı yazar çizer Dubuc’ün kitapları ödüller kazandı, 30’un üzerinde dile çevrildi.

SEV Yayıncılık

SEV Yayıncılık, kökleri ilk kez 1861 yılında yayımlanan Redhouse sözlüklere kadar uzanan köklü bir yayıncılık geleneğine sahiptir. Bugün Redhouse markası altında onlarca çeşit sözlük ve eğitim aracı yayımlarken, Redhouse Kidz markasıyla çocuk kitapları yayıncılığı alanında önemli yayınevleri arasında yer alıyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Kämpferische Mai-Demonstrationen in der Türkei

Das passiert diese Woche!