in ,

Muharrem İnce’nin çekilme sebebine ilişkin yeni iddialar!

Şaban Sevinç ve Fatih Portakal, Muharrem İnce’nin çekilme kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TV 100’e konuşan Gazeteci Şaban Sevinç, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme kararında KONDA anketinin etkili olduğunu öne sürdü.

Gazeteci Şaban Sevinç, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme kararını değerlendirdi. Sevinç adaylıktan çekilme kararında bugün açıklanan KONDA anketinin olduğunu ekledi.

“Sebep KONDA’nın anketi”

TV 100’e konuşan Şaban Sevinç şunları söyledi:

“Bugün toplantı 2 saat sürdü. KONDA’nın anketi Muharrem İnce kararında etkili olmuş. Sayın Kılıdçaroğlu’nun 1 puan, 2 puan ile kaybetmesinde sorumluluğu almak istememiş. Kurmaylarının yarısı bu kararını desteklemiş.”

KONDA’nın anketinde, Muharrem İnce’nin oyu yüzde 2,2 olarak açıklandı. Ankette en düşük oy oranına sahip kişi İnce oldu.

KONDA’nın anketinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyu 49,0 Recep Tayyip Erdoğan’ın oyu ise yüzde 43,7 oldu.

“Kanımca açıklayamadığı bazı nedenleri var”

Konuyla ilgili yorumda bulunan Fatih Portakal ise şunları kaydetti:

„Muharrem İnce seçime üç gün kala yarıştan çekildim diyor. Daha dün ise çekilmedim diyordu. Gerekçe olarak da ‘bahaneleri kalmasın’ diyerek yine içindeki öfkeyi dışa vuruyor.

Muharrem Bey bu hassasiyetiniz var ise bu çekilmeyi aylar öncesinden yapmalıydınız. İnandırıcı değilsiniz. Şimdi sandığa 72 saat kala yokum diyorsunuz. Tarih sizin adınıza tekerrürden ibaret, o gün de yüzüstü bırakmıştınız bugün de. Zamanlaması manidar ve kanımca açıklayamadığı bazı nedenleri var.“

Rudaw

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Widersprüchliches Konsumverhalten nimmt zu: Lebenshaltungskosten zwingen deutsche Verbraucher, Preise und Prinzipien gegeneinander abzuwägen

Çocuğunuz Nöbet Geçiriyorsa Dikkat!