in ,

Fresh’n Rebel’in yeni Twins Elite Gerçek Kablosuz Kulaklıkları ile sadece kendi kulaklarınıza ses verin

Twins Elite

Fresh 'n Rebel müziği seviyor ve renkleriyle kişisel moda stillerini tamamlayan kulaklıklar, Bluetooth hoparlörler, powerbank'ler, şarj cihazları ve aksesuarlar gibi mobil olmazsa olmazlar sunuyor / Foto: Tribes

Hollanda’nın Rotterdam kentinden çıkan, mobil cihazların vazgeçilmez markası Fresh’n Rebel, True Wireless Earbuds serisinin amiral gemisi modelini piyasaya sürüyor: Twins Elite. Twins Elite ihtiyacınız olan her şeye ve daha fazlasına sahip. Audiodo™ tarafından sunulan Kişisel Ses, sesi kişisel işitme duyunuza göre özelleştirmenizi sağlar ve Adaptive Hybrid ANC, müziğin keyfini daha önce hiç olmadığı gibi çıkarmanızı sağlar. Fresh ’n Rebel’in yeni Twins Elite’i kristal netliğinde telefon görüşmeleri sağlar ve tek bir şarjla dokuz saat çalma süresi sunar. Yeni Kulaklıklar ile aynı anda iki cihaz da bağlanabilir. Twins Elite’in dört moda rengi mevcuttur, böylece onları kıyafetinizle eşleştirebilir ve kendinizi daha da fazla ifade edebilirsiniz.

Her kulak benzersizdir. Biri yüksek frekansları daha iyi algılarken, diğeri düşük tonları daha iyi algılar. Bu da birçok insanın bilmeden müzikten tam anlamıyla keyif alamayacağı anlamına gelir. İsveçli Audiodo şirketinin Kişisel Ses işlevine sahip Twins Elite, her bir benzersiz işitme duyusunu algılar ve yalnızca sizin kulaklarınız için benzersiz, kişisel bir ses oluşturur.

Her şey nasıl çalışıyor? Twins Elite, her kulağı tüm frekanslarda ayrı ayrı test eden ve sesi test sonucuna göre özel olarak ayarlayan Fresh ’n Rebel – Kişisel Ses Uygulaması ile birlikte gelir. Frekansların yükseltildiği veya azaltıldığı kişisel ses profili oluşturulduktan sonra, ses yine de uygulamanın sezgisel ekolayzırı kullanılarak bireysel isteklere göre optimize edilebilir. Twins Elite’in yeni Kişisel Sesi ile nihayet en başından beri özlediğiniz şeyi duyabilirsiniz.

Foto: Tribes

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

„Hier ist die künstliche Intelligenz“ mit Milliyet Executive

DIE AUSZEICHNUNG ALS ERFOLGREICHSTE KÜNSTLERIN DES JAHRES GEHT AN DENIZ SEKI