in ,

TARABYA KONSERLERİ BAŞLIYOR

Konser

İstanbul’un simge yapılarından The Grand Tarabya Hotel, kent ve Boğaziçi kültürüne katkı sunmak üzere çıktığı yolda, Proje Kültür işbirliği ile Tarabya Konserleri’ni başlatıyor.

Boğaz’ın en güzel noktası olan Tarabya koyuna hakim manzarasıyla benzersiz lokasyonu, on yılları aşan konukseverlik mirası ile İstanbul’un ikonik otellerinden The Grand Tarabya, kent kültürüne katkıda bulunmak üzere Proje Kültür işbirliği ile Tarabya Konserleri’ni başlatıyor. 

Büyük Tarabya Oteli’nden bu yana önemli bir mirasın taşıyıcısı ve kentin mihenk taşlarından olan The Grand Tarabya Hotel, bu sorumlulukla, pazar sabahlarına lezzet katacak Tarabya Konserleri’ni başlatarak klasik müzik tutkunlarını ağırlamaya, Boğaziçi’ne yepyeni bir Pazar alışkanlığı kazandırmaya hazırlanıyor. 

30 Nisan Pazar günü saat 11.00’de gerçekleşecek ilk konserde, dünyanın farklı noktalarında ülkemizi başarıyla temsil eden Türkiye’nin önde gelen keman virtüözlerinden Cihat Aşkın ve ülkemizin en geniş repertuvarlarından birine sahip usta piyanist Cana Gürmen bir araya geliyor. 

Otelin eşsiz Boğaz manzarasına hakim Panorama Salonu’nda gerçekleşecek ve Schubert’ten, Dvorak’a, Fritz Kreisler’den Manuel de Falla’ya uzanan bir programın sunulacağı konsere, Tarabya koyunun yemyeşil tepeleri ve tarihi köşklerine uzanan benzersiz arka plan eşlik ediyor. 

The Grand Tarabya Oteli

Büyük Tarabya Oteli’nin mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise Cafe R.E.A.D, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.  

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek İstanbul ve Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Ein weiteres europäisches Land hat beschlossen, die Getreideeinfuhren aus der Ukraine zu stoppen

Demet Özdemir und Oğuzhan Koç lassen sich scheiden