in , ,

SİHİRLİ ŞARKILARIN SESİ CECİLİA KRULL MAG’A KONUŞTU

Cecilia Krull, 26 Şubat tarihinde CSO Ada Ankara Ana Salon’da müzikseverlerle buluşacak

La Casa De Papel için söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan Cecilia Krull sesinin anılmasını istediği şarkıları paylaştı

La Casa De Papel dizisinin jeneriği “My Life Is Going On”u seslendiren ve tüm dünyada bir milyarın üzerinde dinlenen Cecilia Krull, 26 Şubat tarihinde CSO Ada Ankara Ana Salon’da müzikseverlerle buluşacak. Yedi yaşındayken Disney filmlerinin şarkılarını seslendirerek kariyerine başlayan ve sonrasında Avrupa, Latin Amerika ve Orta Doğu’da pek çok festivalde sahne alarak oldukça beğeni toplayan Krull, konseri öncesi MAG’a konuştu.

La Casa De Papel için söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan Cecilia Krull sesinin anılmasını istediği şarkıları paylaştı. Krull “Sevdiğim o kadar çok film var ki… Benim için çok özel olan birçok film müziği hatırlıyorum. Örneğin; Romeo ve Juliet veya Titanik’te Celine Dion’un sıra dışı şarkısı My Heart Will Go On gibi. Bunlar bence sihirli şarkılar. Bir parfüm ya da güzel bir yemekten aldığınız lokma gibi size anıları çağrıştırıyor” dedi.

Türkiye’yi çok sevdiğini de sözlerine ekleyen başarılı sanatçı “Türkiye dünyada en sevdiğim ülkelerden biri. Türkiye sihirli ve insanlarınız sürprizlerle dolu. Gerçekten Türkiye ile ilgili her şeyi seviyorum! Enerjiniz çok özel. Harika bir mizah anlayışı ve çok yetenekli insanlarınız var. Hele Türk mutfağı iştahımı açıyor. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum” açıklamasında bulundu.  26 Şubat’ta Ankara’da sevenleri ile buluşacak olan sanatçı “Henüz yayımlanmamış yeni şarkılarımı ilk kez Ankara’da söyleyeceğim. Tüm kalbimle en sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir repertuvar hazırlıyorum. Daha önce Ankara’ya gelmiştim ve tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum. 26 Şubat’ta CSO Ada Ankara’ya tüm müzikseverleri bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Gipfeltreffen der Weltmarktführer: Artikel zu Nachhaltigkeit & Digitalisierung

İzmir Yardıma Koşuyor!