in ,

GÜNEŞ İlk Kez Volkswagen Arena’da!

Konser

8 farklı ülkede 300 milyonu aşkın dinleyiciye ulaşan, ‘’Suçlarımdan Biri’’, ‘’NKBİ’’, ‘’Dua’’ gibi hit şarkılarıyla kariyerinde emin adımlarla ilerleyen R&B-Pop sanatçısı Güneş, 12 Mart 2023’de ilk kez Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşacak.

8 farklı ülkede 300 milyonu aşkın dinleyiciye ulaşan, ‘’Suçlarımdan Biri’’, ‘’NKBİ’’, ‘’Dua’’ gibi hit şarkılarıyla kariyerinde emin adımlarla ilerleyen R&B-Pop sanatçısı Güneş, 12 Mart 2023’de ilk kez Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşacak. Yeni turne başlangıcıyla beraber, yeni albümünü ilk kez bu sahnede gerçekleştirecek olan genç yetenek eşsiz sahne performansıyla birlikte hayranlarına ayrıcalıklı bir deneyim sunacak.

Kariyerine hızlı adımlarla giriş yapan genç yetenek Güneş, 2022 yılında çıkardığı ilk albümü Atlantis ile dünya çapında binlerce hayran kitlesine ulaştı. Bir sene içerisinde ise dinlenme rekorları kıran genç yetenek, her geçen gün kendini bir adım öteye taşımaya devam ediyor. Tüm sene boyunca 7’den 70’e herkesin diline pelesenk olan şarkıları ve başarılarıyla gündemde olan sanatçı, M.O.B Entertainment öncülüğü ile 12 Mart 2023 tarihinde ilk kez Volkswagen Arena’da sahne alacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Yeni Albümün Şarkıları ilk defa Volkswagen Arena’da!

Geçtiğimiz Mart ayında Atlantis isimli ilk albümünü çıkaran genç yetenek, yeni albümünün yanı sıra şarkılarını da birbirinden özel etkinlikler ile dinleyicisine sunmayı başarmıştı. R&B-Pop tınılarını albümüne taşıyan Güneş, yeni albümünün ilk şarkılarını da 12 Mart tarihinde Volkswagen Arena’da seslendirecek.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Gute Ideen für Sicherheit und Gesundheit bei der Arbeit ausgezeichnet

Google gibt die meistgesuchten Themen im Nahen Osten im Jahr 2022 bekannt