in ,

AVANGART VE DENEYSEL MÜZİĞİN TEMSİLCİLERİNDEN “APARTMENT HOUSE” CSO ADA ANKARA’DA

Konser

CSO ADA ANKARA Çağdaş ve Deneysel Müzik Serisi kapsamında sanatseverlere ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

CSO ADA ANKARA Çağdaş ve Deneysel Müzik Serisi kapsamında sanatseverlere ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Oda müziğine yaptıkları katkılardan dolayı 2012 senesinde Royal Filarmoni Ödülü’ne layık görülen İngiliz Çağdaş ve Deneysel Müzik Topluluğu “Apartment House” 7 Aralık’ta CSO ADA ANKARA’da konser vermek üzere ilk kez Türkiye’ye geliyor.

20 yılı aşkın bir süredir avangart ve deneysel müzik performanslarıyla izleyicileri büyülen Apartment House, 7 Aralık’ta CSO ADA ANKARA’da müzikseverler ile buluşacak. 1995 yılında çellist Anton Lukoszevieze tarafından kurulan ve Moskova’dan Vancouver’a, Barselona’dan Vilnius’a kadar dünyanın her yerinde sahne alan Apartment House, Türkiye’deki ilk konseriyle müzikseverlere benzersiz bir konser deneyimi yaşatacak.

İngiltere ve Avrupa’nın en prestijli konser salonlarından Wigmore Hall’da düzenli olarak sahne alan Apartment House, CSO ADA ANKARA’da Slovak, İngiliz, Litvanyalı, Kanadalı, Alman ve Amerikalı bestecilerin eserlerinden bir program seslendirecek. İsmini 20. yüzyılın efsanevi bestecilerinden John Cage’in bir bestesinden alan grup; konsere de John Cage’ın erken dönem eserlerinden Haiku ile başlayacak. Bu çok özel konserde; çarpıcı, esinleyici ve modernizmin sınırsız göğünde süzülürken beklenmedik manzaralar sunacak eser seçkisi dinleyicilere farklı dünyaların kapılarını açacak.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Hochschule Kaiserslautern verleiht Ehrensenatorenwürde an Altkanzler Rudolf Becker

Demet Özdemir schwer zu erkennen