in ,

ALTUĞ AKINSEL’İN YENİ ŞARKISI “DENGİ DENGİNE” YAKINDA

Besteci ve söz yazarı Altuğ Akınsel’in yeni single çalışması “Dengi Dengine” müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İstedikleri müzik platformunu seçerek müzik listelerine ekleyen 30 kişi, lansman partisine de katılma fırsatını yakalayacak.

Besteci ve söz yazarı Altuğ Akınsel’in yeni single çalışması “Dengi Dengine” müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İstedikleri müzik platformunu seçerek müzik listelerine ekleyen 30 kişi, lansman partisine de katılma fırsatını yakalayacak.

Pop rock, akustik ve caz’ı harmanlayan şarkılarıyla müzik dünyasında hızlı bir yükseliş yakalayan Altuğ Akınsel’in “Dengi Dengine” isimli şarkısı dinleyicileriyle buluşacağı günü bekliyor. Akınsel’in sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan yeni şarkısı, çok yakında tüm platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Aşkta Dengini Bulma Sürecini Anlatıyor

“Saman Alevi”, “Bir Kadın Sevdim” ve “Sen Gidince” gibi şarkılarıyla müzik dünyasına zirvede bir giriş yapan Akınsel, müzik kariyerinde ilerlemeye single çalışmasıyla devam ediyor. İlk albümü “Değişmişiz”in üzerinden 10 yıl geçmesinin ardından müzik tutkunlarının karşısına özel bir konseptle çıkan Akınsel, bu kez “Dengi Dengine” şarkısıyla kışa damgasını vurmaya hazırlanıyor. Altuğ Akınsel’in Hit Entertainment Group etiketiyle yayınlanan “Dengi Dengine” şarkısı, kadın-erkek ilişkilerini ele alırken; oyunun kurallarını değiştiren aşk karşısındaki dengini bulma sürecini anlatıyor.

Yeni Şarkıların Seslendirileceği Lansmana Davetiye Fırsatı!

“Dengi Dengine” şarkısını, ön sipariş sayfası olan onerpm.link/732631360010 üzerinden istedikleri müzik platformunu seçerek müzik listelerine ekleyen 30 kişi, 23 Kasım tarihinde düzenlenecek lansman partisine de katılma fırsatını yakalayacak. Altuğ Akınsel, bu yıl yayınlayacağı yeni şarkılarını da ilk kez bu lansman partisinde seslendirecek.

Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Altuğ Akınsel piyanist kimliğiyle de bugüne kadar birçok projeye imza attı. Tiyatro ve film müziği gibi birçok farklı projede de yer alan ve dünyanın en önemli sahnelerinin de içinde bulunduğu 30’dan fazla salonda konser veren Akınsel, tüm Türkiye’yi kapsayacak bir performansla müziğini her kitleyle paylaşmayı hedefliyor. Akınsel’e albüm ve konserlerinde; davulda Erdem Şenol, bas gitarda Ertunç Şenel ve gitarda Alper Düzgün eşlik ediyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Meme Kanseri Tedavisi Sonrası Beslenme

„Gefängnisse sind von oben bis unten isoliert!“