in , ,

“Sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun!?” cinayeti:

Bürokratlar istedikleri şarkıyı çalmayan müzisyeni öldürdü

Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı.

Ankara’da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener hastanede hayatını kaybetti. Saldırganlardan birinin Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, bir diğerinin müfetttiş olduğu öğrenildi

Ankara Çankaya ilçesinin Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında meydana gelen olayda müzisyen Onur Şener ikisi Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat 3 kişi tarafından öldürüldü.

Mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi kavga sonlandırıldı.

Eğlence mekanının kapanması yakın saatten ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden ikisinin devlet memuru olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden Onur Şener’in bugün ikindi vakti Ankara’da toprağa verileceği belirtildi.

Haluk Levent saldırganlardan Ali G’nin Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin Çalışma Bakanlığı’nda müfettiş, Semih S’nin ise TUSAŞ’da (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.) mühendis olduğunu duyurdu.

Sendika.Org

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Burkina Faso’da sokağa çıkma yasağı kalktı

Iran setzt absichtlich tödliche Gewalt ein