in ,

Kış 2022/23: FTI ile Maldivler’de daha da fazla aksiyon

Turizm

Maldivler "sadece" romantik gün batımları ve mercan büyüsünden daha fazlasını yapabilir. Kış aylarından itibaren FTI'da eğlence ve fitness faktörlü yeni tatil köyleri lüksü eğlence ve spor ile birleştiriyor.

Maldivler, romantikler ve dalış meraklıları için lüks bir mekân olarak bilinir. Ancak adalar, mercanlar ve plajların ötesinde sundukları çok yönlü olanaklarla gezginleri şaşırtabilir. Balayı çiftleri ve sualtı tutkunlarının yanı sıra son tatil köyleri giderek daha fazla aileye ve spor meraklısına da hitap etmek istiyor. „Mercan adalarındaki adalar küçük ve bu yüzden pek çok kişi aktif olma olanaklarının son derece sınırlı olduğunu düşünüyor. Ancak oteller çok sayıda eğlenceli ve modaya uygun spor imkanı sunuyor, tenis kortları veya futbol sahaları olan tatil köyleri var, yoga veya kungfu ve kickboks kurslarına katılabilir veya adada dörtnala gidebilirsiniz“ diyor FTI Hint Okyanusu Stratejik Destinasyon Sorumlusu Paul Heimo. „Stand-up paddling, cam tabanlı kanolar, e-sörf tahtaları veya fliteboardlar şu anda özellikle yüksek talep görüyor – genellikle tekne ve tahtalar misafirler tarafından kiralama ücreti olmadan kullanılabiliyor. Özellikle programdaki yeni otellerimizle birlikte denenecek heyecan verici trendler var.“

Balıkçılık, fitness ve eğlence arasında bir mola için FTI programındaki yeni oteller

Toplam 120’den fazla tatil köyüyle FTI, tur operatörünün sürekli olarak genişlettiği Maldivler’de tatil için geniş bir seçenek sunuyor. Tur operatörü, Maldivler’de yüksek sezonun başlamasına az bir zaman kala, 1 Kasım 2022’den itibaren yeni tatil köylerini rezervasyona açacak ve bu tatil köyleri, plaj ve su villaları, restoran konseptleri ve spalarının yanı sıra aktif olmak için özel tekliflerle de etkileyebilecek.

Örneğin Intercontinental Maldives Maamunaggau Resort’ta konuklar turkuaz denizin genişliğini keşfedebilir ve doğrudan ev resifinde ayakta kürek çekebilirler. Raa Mercan Adası’nda bulunan lüks otelin konukları dalgaların arasında süzülmek için kano, rüzgâr sörfü tahtası ve küçük katamaranları ücretsiz olarak kiralayabilirler. Tatilciler biraz daha fazla rüzgar almak isterlerse, küçük bir elektrik motoruyla çalışan e-sörf tahtasına binebilirler. Spor meraklıları karada ayrıca bir futbol sahası, basketbol sahası ve tenis kortuna erişim imkanına sahiptir.

FTI portföyüne yeni katılan bir diğer şirket de Siyam World Maldives’tir. Noonu Mercan Adası’ndaki tesis, Maldivler’in en büyük adasında yer almakta olup, tatilcilere burada ata binme fırsatı bile vermektedir. SUP ve kanoların yanı sıra cesur olanlar, örneğin uçan bir halı gibi suyun yarım metre üzerinde süzülen fliteboard’da da şanslarını deneyebilirler. Öte yandan, çocuklar ve genç kalpliler için ücretsiz Yüzen Su Parkı idealdir – tam bağlılık gerektiren ve gençleri ve yaşlıları bol eğlenceyle ödüllendiren yüzen bir engel parkuru.

Kış sezonu için FTI programına eklenen bir diğer yeni tesis ise Emerald Maldives Resort & Spa. Raa Mercan Adası’nda yer alan her şey dahil konseptli bu asil lüks tatil köyü, iki tenis kortu, iki padel kortu ve büyük bir fitness stüdyosuna sahip. Adrenalin tutkunları, ayaklarını bir tahtaya bağlayarak basınçlı su üzerinde 9 metreye kadar tırmanabilecekleri flyboard’u su üzerinde deneyebilir.

Foto: FTI

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Tiny Home Show und Caravan Show Eurasia beginnen

Die Konferenz „Zukunft des Gesundheitswesens Istanbul 2022“ beginnt