in ,

Elite World Sapanca’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumartesi akşamı Elite World Sapanca’nın konukları Cumhuriyet’in 99.kuruluş yıl dönümünü fener alayı, bando takımının coşkusu, havai fişek ve volkan gösterileri ile kutlayacak. 

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. 29 Ekim Cumartesi akşamı Elite World Sapanca’nın konukları Cumhuriyet’in 99.kuruluş yıl dönümünü fener alayı, bando takımının coşkusu, havai fişek ve volkan gösterileri ile kutlayacak.

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile öne çıkan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. Bu özel günde Elite World Sapanca’nın konukları fener alayı, bando takımını eğlenceli ritimleri, havai fişek ve volkan gösterileri ile Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusuna eşlik edecek. Ayrıca Hatiç ve Orkestrası da bu özel gecede sahne alacak.

Minik konuklarını da unutmayan Elite World Sapanca, 4-10 yaş arası çocuklar için de masal kahramanları eşliğinde eğlenceli balon gösterileri, şişme oyuncak etkinlikleri de organize etti. Tüm bu özel aktivitelerin dışında Gymboree Kids Club’ta da küçük konuklar için çocuk şapka etkinliği, müzik aleti yapımı, taş ve mandala boyama gibi etkinlikler de gerçekleştirilecek.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Auf der Piste mit Maria Höfl-Riesch

GWR-Day 2022: Ein Tag voller Rekorde