in ,

Yeni rotalarda ada krallığını keşfedin

Sonbaharda Kıbrıs

Banyo durakları, doğa ve kültür, FTI programındaki üç gidiş-dönüş prömiyerinde ideal bir şekilde bir araya getirilebilir. İster kendi arabanızla kendi kendinize bir tur olarak ister bir otobüsle konforlu bir şekilde.

Kıbrıs tam size göre: FTI, ılıman sonbahar ve kış sıcaklıklarıyla bilinen Akdeniz ülkesinde üç yeni tur başlatıyor. FTI’da ada devletinden sorumlu olan Halina Strzyzewska, „Ada o kadar çeşitli ki tatilciler kesinlikle keşfetmeli“ diyor. Kıbrıs, ince kumlu plajları ve Kasım ayının ortalarına kadar süren keyifli yüzme sıcaklıklarının yanı sıra yeşil dağları, tarihi yerleri ve pitoresk köyleriyle de dikkat çekiyor. FTI misafirleri bu çeşitliliği sabit bir otelde ya da ülkenin çeşitli bölgelerinde konaklayarak deneyimleyebilirler.

Adanın hem doğu hem de batı kıyılarını keşfetmek için „Limasol’dan Afrodit Adası’nı Keşfetmek“ adlı yeni konum turları ideal olacaktır. Kıbrıs’ın güneyindeki merkezi konumu nedeniyle kozmopolit liman kenti, her iki yöne yapılacak geziler için ideal bir başlangıç noktasıdır. Doğu kıyısı, büyüleyici plajları ve koylarıyla puan toplamaktadır. Batı, Afrodit’in doğduğu yer ve tarihi Baf kalıntıları gibi UNESCO Dünya Mirası Alanları ile kültürel açıdan önemli noktalara sahiptir. Gezinin en önemli noktaları üç tam günlük gezi: Kıbrıs dağlarına, antik kültür yollarına ve son bölünmüş başkent Lefkoşa’ya. Tercihlerinize – ve cüzdanınıza – bağlı olarak bu gidiş-dönüş yolculuğu iki farklı şekilde rezerve edilebilir – konforlu üst-orta sınıf konaklama veya lüks oteller.

„Doğu ve Batı Kıyısının Çeşitliliği“ adlı bir haftalık gidiş-dönüş gezisinde otel değişiklikleri de minimum düzeyde tutulmaktadır. Gezinin ilk bölümünde FTI konukları Baf’ta karaya çıkacak ve günübirlik gezilerle adanın doğu kesiminin doğasını ve kültürünü keşfedecek. Daha sonra güzel plajlarıyla bilinen Ayia Napa’da konaklayacaklar. Yeterince dinlenmiş olanlar oradan bölünmüş başkent Lefkoşa’ya bir gezi yapabilirler.

Foto: © Getty Images / FTI

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Nach so vielen Jahren neue Ausstellung von Taner Ceylan

Uzun seyahatlerde çocukla nasıl zaman geçirilir?