in ,

Yeni Nissan X-Trail 35.500 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Yedi koltuğa kadar SUV ailesinden dördüncü model nesli

Ayırt edici tasarım, maksimum çok yönlülük ve elektrikli güç aktarma organları; iki motor seçeneği ve beş premium donanım serisi mevcut

Yeni Nissan X-Trail, 35.500 Euro’dan başlayan fiyatlarla Almanya’da satışa sunuluyor: Dördüncü model neslinde, yedi koltuğa kadar aile SUV’u sportif, sağlam bir tasarım, daha fazla alan ve bağlanabilirliğin yanı sıra elektrikli bir sürüş ile geliyor. Müşteriler iki motor ve beş yüksek kaliteli ekipman serisi arasından seçim yapabilirler. Siparişler şimdiden verilebilir ve teslimatlar yılın ilerleyen dönemlerinde başlayacak.

İttifak’ın yeni CMF-C platformu üzerine inşa edilen crossover bir kez daha yeni standartlar belirliyor. Yeni versiyonun kalbinde yeni, 150 kW (204 hp) gücündeki güçlü motor yer alıyor e-POWER sistemi: elektrikli bir sürüş deneyimi yaratır. Tekerlekler, doğrudan ve doğrusal bir tepkinin yanı sıra güçlü bir hızlanmayı garanti eden bir elektrik motoru tarafından döndürülüyor. Bunun için gereken enerji, arka planda sessizce çalışan ve bir invertör aracılığıyla e-üniteye güç sağlayan bir aküyü besleyen gelişmiş bir değişken sıkıştırmalı turbo benzinli motor tarafından sağlanıyor.

X-Trail 20 yıldır tüm aile için ideal bir yol arkadaşı olmaya devam ediyor. Yeni nesil de bir istisna değil. Bagaj zeminine geri çekilebilen iki ayrı koltuk ile crossover SUV’da yedi kişiye kadar seyahat edilebiliyor. Birkaç kolay adımda 40/20/40 katlanabilen kayar ikinci koltuk sırası ve artık neredeyse 90 derecelik bir açıyla açılan arka kapılar, arka tarafa erişimi kolaylaştırıyor. Çok sayıda saklama seçeneğinin yanı sıra özel USB bağlantı noktaları (tip A ve tip C) ve 3 bölgeli otomatik klima kontrolü için kumandalar arka yolcular için konforu artırıyor.

Her durumda, yolcular hayatı kolaylaştıran birçok kolaylıktan yararlanabilirler. Örneğin en yeni nesil Navi-Link’li ProPILOT Assist, günlük yaşamda sürücünün üzerindeki yükü alır, hızı bağımsız olarak ayarlar ve tehlike durumunda müdahale ediyor.

Foto: Nissan

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Opus Music Festival macht auf die Umweltheldenpflanze Fränkischer Kaktus aufmerksam

STEM ve okumaya yönelik heves uyandırmak