in ,

Vishay Itzehoe’nun 25 yılı

Itzehoe’den dünyaya

Vishay Siliconix Itzehoe GmbH Genel Müdürü Leif Hennigsen (sağda), eski çalışanı Uwe Zeller (solda) ve Süreç Mühendisi Litografi Hauke Brecht ile sohbet ederken. Foto: Vishay Itzehoe

Vishay Siliconix Itzehoe GmbH, geçen hafta elemanları, komşuları ve eski çalışanlarıyla birlikte Itzehoe’deki tesislerinde geçirdiği çeyrek asrı kutladı.

Şirket içi kutlamaya çok sayıda ortak ve şehir temsilcisi de davet edildi ve bunlar şirketi, kuruluş yıldönümünden bir yıl sonra kuzey Almanya’daki lokasyonda yarı iletken üretiminin başarılı bir şekilde kurulmasından dolayı tebrik etti. Mevcut üretim tesisinin hemen yanında kısa süre önce onaylanan ek bina da göz önüne alındığında, önümüzdeki 25 yıl için beklentiler umut verici.

Şirket tesislerinde önce coşkuyla kutlama yapıldı. Canlı müzik ve en iyi eğlencelerle, yaklaşık 300 konuk çadırdaki yıldönümü kutlamasına katıldı. Genel Müdür Leif Henningsen yaptığı karşılama konuşmasında, otomotiv, tüketici elektroniği ve BT endüstrileri için yarı iletkenler üreten tesisin Vishay Group’un dünya çapındaki en modern tesisi haline gelmesinden kendisinin ve ekibinin ne kadar gurur duyduğunu ifade etti. Henningsen, „2005 yılında sekiz inçlik gofretlere geçiş, Itzehoe tesisine Vishay Group içinde yepyeni bir önem kazandırdı“ diye hatırlıyor. „Şimdi önümüzde 12 inçlik fabrikanın inşasıyla atılacak büyük bir adım daha var. Itzehoe’de Avrupa’nın dünyanın diğer bölgelerindeki üreticilerden daha bağımsız hale gelmesine katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz.“ dedi.

Tüm iyi dilek sahipleri sözlerini söyledikten sonra, kutlama esas kişiler, iş arkadaşları ve eski çalışanlar için başladı. „Hepiniz olmasaydınız bu kutlama gerçekleşemezdi. Üstün performansınız için teşekkür ederiz,“ diyen Leif Henningsen akşamın erken saatlerinde açık büfe, müzik ve gece boyunca devam eden yıldönümü partisini başlattı.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

„Wir stehen zu unseren heldenhaften Sicherheitskräften“

Die Pro-AKP-Medien haben die Strom- und Gaserhöhung nicht gesehen