in ,

Torello Grubu için 1000’inci yıldız

Firmalar

Nicola Torello, Torello Group'un kurucusu ve başkanı.

Mercedes-Benz Trucks İtalya’nın uzun süredir iş ortağı olan Torello Grubu, filosunun modernizasyonu için Daimler Kamyon araçlarına güvenmeye devam ediyor. Mercedes-Benz Trucks CEO’su Karin Rådström, Wörth am Rhein Müşteri Merkezi’nde Torello ailesine 1000. Mercedes-Benz Actros’ları için araç anahtarlarını bizzat teslim etti.

Karin Rådström: „Tüm ekip ve ben, Mercedes-Benz kamyonlarımızla Torello Group’un büyüme hikayesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Başarılı işbirliğimizi gelecekte de sürdüreceğimiz için seviniyoruz.“

Torello Grubu, karayolu taşımacılığı ve lojistik hizmetlerinde İtalya’nın en büyük filo operatörlerinden biridir. Yaklaşık 2400 kişiyi istihdam eden şirketin İtalya’da ve Fransa, Romanya, Sırbistan ve Slovakya gibi diğer Avrupa ülkelerinde yaklaşık 20 tesisi bulunmaktadır. Actros L, Torello Group’un Avrupa çapında faaliyet gösterdiği büyük filoya katılıyor.

Torello Group’un kurucusu ve başkanı Nicola Torello, „Filomuzdaki 1000. Mercedes-Benz kamyon ile uzun ortaklığımızı yansıtan toplam sayıya ulaştık. Devir teslim törenini burada, Wörth am Rhein’da birlikte kutlayabilmek ailemiz ve şirketimiz için büyük bir mutluluk“ dedi.

Foto: Daimler Truck AG

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Serena Williams verabschiedet sich vom Tennis

Erdogan droht Ahmet Şık