in ,

RISE&FALL 10. yılını 10 Aralık 2022’de Mayrhofen’de kutluyor

Efsane geri döndü!

©RISE&FALL TVB Archiv Mayrhofen

Efsanevi bayrak yarışması RISE&FALL, koronayla ilgili bir aradan sonra geri dönüyor ve 10 Aralık 2022’de Mayrhofen’de 10. yaş gününü kutlayacak. Bu yıldönümünde RISE&FALL yeni bir ihtişamla ve heyecan verici ek yarışmalarla kendini gösteriyor: Şimdiye kadar klasikleşmiş olan TAKIM YARIŞI’na ek olarak, bu yıl ilk kez iki start seçeneği daha olacak: TEKLİ YARIŞ ve ayrı bir ÇOCUK YARIŞI. 10. RISE&FALL için kayıtlar 01 Eylül 2022 tarihinden itibaren başlayacak.

„Dört kişi, tek ekip, merhamet yok“ sloganı yıldönümü yılında da geçerliliğini koruyor. Dünyanın dört bir yanından gelen dört kişilik takımlar, kayakla dağcılık, yamaç paraşütü, dağ bisikleti ve kayak disiplinlerinde birbirlerine karşı yarışacak. İlk kez bir TEK YARIŞ klasmanı da olacak: Dört RISE&FALL disiplininde tek başına ustalaşan sporculara beş özel başlangıç yerinin verileceği bireysel bir yarışma.

Organizatörler genç sporcular için özel bir ÇOCUK YARIŞI hazırladılar. 8-13 yaş arası iki kişilik takımlar için düzenlenen çocuk bayrak yarışında çocuklar iki farklı disiplinde ustalaşmak zorundalar. Tabii ki eğlence de ihmal edilmiyor!

Foto: ©RISE&FALL TVB Archiv Mayrhofen

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Bosporus Cup in Istanbul zum 21. Mal

İş Sanat Mittwochsbühne geht weiter mit Haldun Taner Geschichten