in ,

Köpekler ve sahipleri için en iyi 5 hediye önerisi

Hediye fikirleri

Birçok köpek sahibi için, dört ayaklı canları bir evcil hayvandan daha fazlasıdır. Onların en iyi arkadaşı, en sadık yoldaşı ve gerçek bir aile üyesidir.

Birçok köpek sahibi için, dört ayaklı canları bir evcil hayvandan daha fazlasıdır. Onların en iyi arkadaşı, en sadık yoldaşı ve gerçek bir aile üyesidir. Köpekler ve sahipleri için en iyi beş hediye fikri:

1. Köpek yatağı

Hepimiz rahat bir yatağa uzanmanın ne kadar harika bir şey olduğunu biliriz. Köpeklerimizin de bundan keyif almasını istiyoruz. K und K fabrikasının köpek yatakları en kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve çeşitli renk, boyut ve tasarımlarda mevcuttur.

2. Köpek oyuncakları

Köpek oyuncaklarının plastikten yapılmış ve gıcırtılı olması gerekmez. Manufaktur K und K’nın köpek oyuncakları yüzde 100 keten kumaşla kaplı ve o kadar sevimli görünüyorlar ki neredeyse kaldırılamayacak kadar güzeller.

3. Köpek atkıları

Her zaman tasma olmak zorunda değil. Modaya uygun köpekler boyunlarına atkı veya papyon takarlar. K und K fabrikasının çeşitli modelleri sertifikalı organik kumaşlardan elde dikilir ve talep üzerine evcil hayvanın adıyla işlenir.

4. Köpek montu

Kışın soğuğa ve ıslaklığa karşı ideal bir korumadır: köpek montu. Kıyafetin sadık dostunuza mükemmel bir şekilde uymasını sağlamak için köpek montları K und K fabrikasında kişiye özel olarak üretilmektedir. Geniş bir kumaş, renk ve kesim yelpazesi sayesinde, görünüm ev sahibinin tarzıyla bile koordine edilebilir.

5. Köpek battaniyesi

Köpek yatağı için her zaman yer olmayabilir. Akıllı bir köpek battaniyesi veya seyahat yatağı yanınıza almak için idealdir. K und K fabrikasının yüksek kaliteli battaniyeleri ve seyahat yatakları ile dört ayaklı dostunuz siz hareket halindeyken bile kendini evinde hissedecek.

Screenshot: MEGA

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

300 Millionen Dollar Exportziel des türkischen Mühlensektors nach Russland

Güldestan am 13. und 20. September bei AKM