in ,

Joachim Frank’dan öyküler: „Farben in wechselndem Licht- Değişen Işıkta Renkler“

Okuma akşamı

Teehaus'da (Çay Evinde) Okuma 4 Ekim 2022'de.

Ödüllü yazar Joachim Frank, son kitabı „Farben in wechselndem Licht „ten (Değişen Işıkta Renkler) mizahi, heyecan verici ve şaşırtıcı bir şekilde eğlendiren kısa öyküler okuyor. Hikâyelerin çoğu, beklenmedik bir şey sıradanlığı kırmadan önce alışıldık durumlarda başlıyor. Örneğin, bir aile babası yanılsamaları yok eden, rüyaları uyandıran ve dilekleri yerine getiren bir Noel ağacıyla karşılaşır. Ya da bir ev kadını patates soyarken cinayet düşüncelerine kapılır! Ve „İlk Defa „dan daha güzel – ya da daha acı verici – ne olabilir? Frank’in öyküleri, yaşamın yol kenarlarında gülümseten, meraklandıran ve düşündüren olayları gözlemliyor.

(Große Wallanlagen’de, paten ve buz pateni pistinin yanında, „Handwerkskammer“nın çapraz karşısında bulunan çayevi. St-Pauli U-Bahn (U3 veya otobüs 16, yürüme mesafesi 10 dakika) veya otobüs 112 ile „Handwerkskammer“ (yürüme mesafesi 3 dakika) üzerinden erişilebilir.

Hamburger Autorenvereinigung-Hamburg Yazarlar Birliği’nin organize ettiği etkinlik Teehaus’da (Çay Evinde) Okuma 4 Ekim 2022’de. Giriş ücreti: 6 Euro

Foto: Amazon

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Uraufführung von ‚Die Erde wandelt sich‘ / „Dünya Yerinden Oynar“

Es ist bekannt, wer auf der Open-Air-Bühne des MIX-Festivals auftreten wird!