in ,

Hamburg enerji tasarrufu kampanyası başlattı

„Hamburg tersine çeviriyor“

Geniş katılımlı ittifak, işletmeleri, dernekleri ve vatandaşları katılmaya çağırıyor

„Hamburg dreht das“ („Hamburg tersine çeviriyor“) sloganı altında şirketler, kurumlar ve dernekler, Senato, Ticaret Odası ve El Sanatları Odası’nın girişimiyle enerji tasarrufu çağrısında bulunmak ve bilgi vermek üzere güçlerini birleştirdi. Girişimin amacı yaşamın her alanında enerji tasarrufu sağlamaktır. Kampanya, federal hükümet tarafından alınan önlemleri tamamlamayı ve kolay erişim yoluyla herkese katılma fırsatı vermeyi amaçlamaktadır. Kampanya bugün Europa Pasajı’nda Belediye Başkanı Dr. Peter Tschentscher, Enerji Senatörü Jens Kerstan, Ticaret Odası Başkanı Norbert Aust ve El Sanatları Odası Başkanı Hjalmar Stemmann tarafından başlatıldı.

Hamburg Belediye Başkanı Dr. Peter Tschentscher: „Enerji sıkıntısı ve yüksek enerji fiyatları Hamburg’da da bizi büyük zorluklarla karşı karşıya bırakıyor. Artık herkes enerji tasarrufu yaparak enerji krizinin sonuçlarının hafifletilmesine katkıda bulunabilir. Kampanya, insanları bilgilendirmeyi ve katılmaları için motive etmeyi amaçlamaktadır. Birçok küçük önlemin büyük bir etkisi olabilir. Girişime katılan ve şirketlerinde ya da evlerinde iyi fikirlerle öncülük eden herkese teşekkür ediyorum.“

Girişimciler insanları „Hamburg tersine çeviriyor“ın bir parçası olmaya çağırıyor. Budnikowsky, DESY, ECE Marketplaces, Edeka, EHA Energie-Handels-Gesellschaft, Eimsbütteler Turnverband e. V. (ETV), Hamburg Havalimanı, Hamburger Energiewerke, HASPA, Hamburg Üniversitesi, OTTO, SAGA, ZEBAU, ZEIT-Stiftung ve Zum goldenen Hirschen ajansı şimdiden katılım sağladı. Katkı olanakları çok geniş. Destekçiler, çalışan dergilerinde, haber bültenlerinde, sosyal medya aracılığıyla, POS afişlerinde, reklamlarda, reklam alanlarında ve kendi ana sayfalarındaki çağrılarla enerji tasarrufu olanaklarına dikkat çekiyor.

Grafik: Senatskanzlei

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Die Türkei wird zum neuen Abfallplatz der EU

Entscheidung des Kassationsgerichtshofs über den Hochzeitsschmuck von Hadise