in , ,

DİMES “TADINA DÜŞTÜK” KAMPANYASI GÜNEŞ İLE SES BULDU!

Kampanya

“Tadına Düştüm” şarkısı eşliğinde bir haftada 2 Milyon izlenmeye ulaşan klip, TikTok’ta ise 40 mio görüntülenme elde etti.

Her geçen gün hit parçalarıyla dinlenme rekorları kıran Güneş, bir ilke imza attı! Sesi ve sözleriyle Türkiye’de yerel sermaye ile üretilen ilk meyve suyu markası DİMES’in Z kuşağı manifestosunda yer alan genç yetenek, kampanya için özel olarak bestelediği şarkısını seslendirdi. Sözü ve müziği Güneş’e ait olan parça, kısa sürede gençlerden tam puan aldı. “Tadına Düştüm” şarkısı eşliğinde bir haftada 2 Milyon izlenmeye ulaşan klip, TikTok’ta ise 40 mio görüntülenme elde etti.

Henüz 23 yaşında olan ve başarılı şarkılarıyla milyonlarca dinlenmeye ulaşan Güneş, DİMES’in Z kuşağının oyunculuk, spor, sosyal medya, müzik gibi farklı alanlarda başarı sağlayan isimlerini bir araya getirdiği gençlik manifestosunda fark yarattı. Türkiye’de yeni nesil RnB/Pop müziğini temsil eden ve dinlenme rekorları kıran genç yetenek, Z kuşağının hayata bakışını yansıtan özel bir şarkı hazırladı. Sözü ve müziği gençlere ulaşacak bir dille hazırlanan şarkı, çok kısa sürede dikkat çekmeyi de başardı. Özel olarak hazırlanan parçanın prodüktörlüğünde Soft G, alt yapı çalışmalarında ise Berkin Laleli ve Segah yer alıyor.

Özgüven, Birliktelik ve Kendin Ol Mesajı Veren Şarkı Gençlere Işık Oluyor!

Gençleri bir arada tutmak, düşüncelerine ortak olmak ve kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan kampanya, Z kuşağının kimliği ile anlam kazanıyor. Gençler tarafından takip edilen ve son dönemin başarılı isimlerini bir araya getiren manifesto, kurgusu ile de gençlere ışık tutuyor. Başarı, paylaşım, birliktelik, hayal kurma ve sosyalleşme odağında çekilen video klip, sözü müziği Güneş’ e ait şarkı ile de anlam kazanıyor. Son dönemin genç yeteneği ve söz yazarı rapçi Koray Albayrak (Eza) eşliğinde oluşan parça gençlerin ilgisini çekmeyi de başarıyor.

Kampanyaya Özel Şarkı Güneş’ten!

Özellikle son dönemin yükselen sanatçısı Güneş tarafından hazırlanan şarkı, kampanyaya eşlik ediyor. Kampanya; markanın lider ve yenilikçi ürünleri ile gençlere kendini ifade edebilecekleri platformlar oluşturmayı ve gençlerle her zaman bir arada olmayı amaçlıyor. Bu kapsamda da günümüzün başarılı isimleri eşliğinde bir manifestoya imza atıyor. Bu sayede; istenilen hedefe ulaşarak gençleri bir platformda buluşturmayı da başarıyor. Genç neslin özellikle kullandığı ‘düşeriz’ kelimesi çevresinde şekillenen kampanya ise Onur Seyit Yaran, Nisa Bölükbaşı, Güneş (Taşkıran), Cemre Solmaz, Zeynep Buse Korkmaz ve Eza (Koray Albayrak) gibi genç kuşağın başarılı ve ünlü isimlerini bir araya getiriyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Leichter einsteigen: Deutsche Bahn präsentiert ersten stufenlosen ICE

Dünyaca ünlü keman virtüözü Roby Lakatos, Tekfen Filarmoni ile Türkiye’de!