in ,

4 aylık evli Hadise mahkemede soluğu aldı

„Dayanamadı“

4 ay önce Mehmet Dinçerler ile evlenen şarkısı Hadise, kriz çıkan evliliğini kurtaramadı. 2. Sayfa'nın haberine göre Hadise harekete geçti ve boşanma davası açtı.

4 ay önce Mehmet Dinçerler ile evlenen şarkısı Hadise, kriz çıkan evliliğini kurtaramadı. 2. Sayfa’nın haberine göre Hadise harekete geçti ve boşanma davası açtı.

Mehmet Dinçerler ile apar topar evlenen Hadise, son günlerde yaptıkları ile evliliklerinde kriz çıktığının işaretini vermişti. Sahnede ağlayan Hadise’nin ardından eşi de alyansını çıkarmıştı. Çift büyüyen krizi aşamadı. Hadise’den evliliğine dair ilk adım geldi.

EVLİLİK KRİZİ AŞILAMADI

Evlendikten sonra iddialı sahne kostümlerine ayar veren Hadise iddialara göre baskılara dayanmadı. Uzun süredir eşiyle beraber paylaşım yapmayan Hadise’nin hamile olduğu söylensede, ünlü şarkıcıdan „Hamile değilim“ açıklaması gelmişti.

Tüm bunlar yaşanırken eşi Mehmet Dinçerler’in mekan açılışına da katılmayan Hadise, ayrılık sinyali vermişti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Haklarında çıkan ayrılık iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmayan çifte dair yeni bir gelişme yaşandı. 2. Sayfa’nın haberine göre; Uzun zamandır evliliğinde sorun yaşayan Hadise, çıkan krizi aşamadı. Ve boşanma davası açtı. Magazine bomba gibi düşen bu karar sonrasında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. Gözler Mehmet Dinçerler-Hadise ikilisine döndü.

BORÇ YÜZÜNDEN Mİ BOŞANIYORLAR?

Yeni bir iddiaya göre; Boşanmanın sebebinin Mehmet Dinçerler’in borçlarından dolayı olduğu.

Karar

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

25 Jahre GfbV Bosnien und Herzegowina: Fachkonferenz in Sarajevo

Gazeteci-yazar Ali Deniz Uslu’nun yeni şiir kitabı, “Filin Düşüşü”