in ,

„2023 Kamyon İnovasyon Ödülü“

Mercedes-Benz eActros LongHaul

Mercedes-Benz Trucks CEO'su Karin Rådström, ödülü önceki gün Hannover'deki IAA Transportation 2022'de düzenlenen bir etkinlikte IToY jüri başkanı Gianenrico Griffini'den aldı.

Mercedes-Benz eActros LongHaul „2023 Kamyon İnovasyon Ödülü „nü kazandı. Bu ünlü sektör ödülü, Avrupa ve diğer ülkelerden önemli uluslararası medya kuruluşlarından 25 deneyimli ticaret gazetecisinden oluşan „International Truck of the Year“ (IToY) jürisi tarafından özellikle yenilikçi kamyonlara verilmektedir.

Mercedes-Benz Trucks CEO’su Karin Rådström, ödülü önceki gün Hannover’deki IAA Transportation 2022’de düzenlenen bir etkinlikte IToY jüri başkanı Gianenrico Griffini’den aldı. Oylamada belirleyici faktörler, LFP akü teknolojisi ve yeni E-aks ile yenilikçi genel teknolojik konseptin yanı sıra Mercedes-Benz Trucks’ın yüksek geliştirme hızı oldu.

Uzun mesafe taşımacılığına yönelik ağır hizmet tipi akülü elektrikli eActros LongHaul, Mercedes-Benz Trucks’ın fuarda öne çıkan ürünü ve IAA öncesinde düzenlenen bir basın toplantısında konsept prototip olarak tanıtıldı. Seri üretimde, e-kamyon bir batarya şarjıyla yaklaşık 500 kilometre menzile sahip olacak ve yüksek performanslı şarjı mümkün kılacak. Seri üretime 2024 yılında hazır olması planlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda, ağır dağıtım taşımacılığı için Mercedes-Benz eActros ve hidrojen bazlı yakıt hücreli kamyon Mercedes-Benz GenH2 Truck, İnovasyon Ödülü’nü kazanmıştı.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

„Chaotisch“ unter der Regie von Haldun Dormen im Atatürk-Kulturzentrum

Fruchtsaftindustrie strebt Exporte von über 1 Milliarde Dollar an