in , ,

“Ne olursa olsun, makyaj yapmasam bile gece yatmadan yüzümü güzelce yıkayarak, nemlendiricimi sürüp yatarım.”

Gizem Karaca

“Ne olursa olsun, makyaj yapmasam bile gece yatmadan yüzümü güzelce yıkayarak, nemlendiricimi sürüp yatarım.”

2011 yılında Miss Turkey ikincisi olan güzel oyuncu, hakkında en çok merak edilenleri MAG Okurları için yanıtladı.  Oyunculuk serüveni ile ilgili konuşan Gizem Karaca şunları söyledi: “Bu süreç ve bu yolculuk benim için çok kıymetli. Her proje bir yolculuk diye düşünüyorum. Bu süreçte beraber yola çıktığınız ve o yolu beraber yürüdüğünüz insanlar oluyor. Aynı amaç için bir araya geliniyor ve sonra ayrılınıyor; ama o yolu değerli kılan, birbirinize kattıklarınız oluyor günün sonunda. Çok değerli sanatçılarla ve ustalarla çalışma fırsatım oldu ve her projede, her canlandırdığım karakterde hayatıma katacak özel şeyler oldu. Bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.”

Evdokya karakteriyle TRT 1 ekranlarındaki “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde izleyenlerin karşısına çıkarak beğenileri toplayan Gizem Karaca, MAG Haziran sayısına konuk oldu.

Dijital platformlar hakkında da konuşan Gizem Karaca “Dijital platformların artması beni çok heyecanlandırıyor. TV ve sinema dışında, dışarıda bekleyen bir sürü senaryo, bir sürü hikâye var ve artık daha geniş bir alan olması çok heyecan verici gerçekten. Bu konuda sabırlı bir bekleyiş içindeyim. En içime sinen, en benim ve bana değer katacak projede yer almak isterim” dedi.

“Çok değerli sanatçılarla ve ustalarla çalışma fırsatım oldu ve her projede, her canlandırdığım karakterde hayatıma katacak özel şeyler oldu.”

Karaca kendisini tanımlayan mottosunun ise “Don’t grow up its a trap! (Sakın büyüme, bu bir tuzak!) olduğunu iletti.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Über 900 Ermittlungen und 4.000 Strafanzeigen

Elite16 Hamburg – Tickets für die Beach Pro Tour ab sofort verfügbar