in ,

“Erdoğan birkaç yüz kişiyle birlikte kaçış planı yapıyor”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Tayyip Erdoğan ve yakın çevresinin bir kaçış planı olduğunu iddia etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Tayyip Erdoğan ve yakın çevresinin bir kaçış planı olduğunu iddia etti. ‚Kaçış planının‘ çok dar bir çevreyi kapsadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, iktidarın suçlarına ortak olan bürokratlara seslenerek „Sen bunların suç çarkını döndürürken bunlar kendilerini kurtarma planına seni dahil etmiyor“ dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Tayyip Erdoğan ve yakın çevresindekilerin bir kaçış planının olduğunu iddia etti. ‘Kaçış planınının’ çok dar bir çevreyi kapsadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, iktidarın suçlarına ortak olan bürokratlara seslenerek “Sen bunların suç çarkını döndürürken bunlar kendilerini kurtarma planına seni dahil etmiyor” dedi.

Bugün 22.00’de kaçış planının detaylarını açıklayacağını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun ifadeleri şöyle:

Bu kürsüde Atatürk Havalimanı’nın pistlerinin kırılmasında tek bir mürekkep damlası olan herkes sorumludur dedim. Yine aynı şekilde vazife namına mafya düzenine hizmet edenler artık sorumludur dedim. Emri uyguladım diyerek kurtulamazsınız, çünkü bu, vatana ihanettir dedim.

Kirlenmiş bürokratlara seslenmek istiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nun onlara son iyiliği olsun. Beni iyi dinle. Sen bunların suç çarkını döndürürken, bunlar kendilerini kurtarma planına seni hiç dahil etmiyor. Toplu bir kaçış planı yürürlükte. Bu işlenen suçlardan sana rol biçtiler. Değişim geldiğinde halinin nice olacağını ise inan hiç umursamıyorlar.

Ben sana biraz detay vereyim ey sarı bürokrat. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurtdışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapıların başlarında da Erdoğan’ın aile bireyleri geliyor. Taşıdıkları kara paralarla o yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler. Ey Pensilvanya diyenler, kendi Pensilvanyalarını oluşturmak istiyorlar. O birkaç yüz kişilik kurtarma operasyonunda sen yoksun. O uçaklarda yeri ayrılanlar arasında da sen yoksun. O uçağın kapısı sana hiç açılmayacak.

Ben de 22.00’de sana skandalı açıklayayım sen de beni dinle. Amacım pisliğe bulaştırdıkları sarmaldan seni yol yakınken kurtarmak.

Erdoğan, sakın reddetmeye kalkma. Belgeleri elimizde.

Sendika.Org

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Innenministerium muss Visa-Erleichterung umsetzen

Ressam Michail Tsakuntis’in Eserleri Grand Hyatt İstanbul’da