in ,

hep kitap’tan çocuklara köpek Maya’nın hikâyesi

Kitap

hep kitap, Cansu Yılmaz’ın kaleme aldığı, Beyza Toprak’ın resimlediği köpek Maya’nın yaşam mücadelesiyle dolu hikâyesini çocuk okurlarla buluşturuyor.

hep kitap, Cansu Yılmaz’ın kaleme aldığı, Beyza Toprak’ın resimlediği köpek Maya’nın yaşam mücadelesiyle dolu hikâyesini çocuk okurlarla buluşturuyor. Maya – Sokaklardan Barınağa ve Sonrasında Bir Yuvaya, 25 Mart tarihinde hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

hep kitap yeni kitabı Maya – Sokaklardan Barınağa ve Sonrasında Bir Yuvaya ile çocuklara bir köpeğin gözünden dünyayı görme fırsatı sunuyor.

Maya’nın yaşam yolculuğu sokakta başlar ama orada son bulmaz. Hayat, hepimize hazırladığı sürprizlerinden birini Maya için de hazırlamıştır. Böylece Maya kendini birdenbire barınakta bulur, sonrasındaysa şansına sıcak bir yuvada.

Maya’nın hikâyesiyle belki de sonunda hayvanların kelimesiz konuşmalarına gerçekten de kulak verir, hep birlikte omuz omuza yaşayabiliriz.

7 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden Maya – Sokaklardan Barınağa ve Sonrasında Bir Yuvaya, 25 Mart tarihinden itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

16’ıncı EİB Moda Tasarım Yarışması

Forschungsprojekt RoboGrind soll für durchgängige Nachhaltigkeit grüner Technologien sorgen