in ,

Gülşen’in tarzını eleştiren Seren Serengil, derin bacak dekoltesiyle sosyal medyada gündem oldu!

Magazin

Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Gülşen'in sahne tarzını eleştirmişti.

Yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Gülşen’in sahne tarzını eleştirmişti. Geçtiğimiz akşam ise bir mekanda sahne alan Serengil, derin bacak dekolteli elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu.

Gülşen, sahnede giydiği elbiseli ve şovuyla uzun süredir magazin gündeminin en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde sahnede transparan tercih eden ve kalça dansıyla da dikkat çeken Gülşen’e, Söylemezsem Olmaz ile ekrana gelen Seren Serengil’den eleştiri dolu yorum gelmişti.

„SAHNEDE DE KÜLOT GİYMEYİN AMA YA“ DEMİŞTİ…

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan’ın „Sahnede de külot giymeyin ama ya“ sözlerine gönderme yaparak Gülşen’i eleştirererek, „Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot sütyen, olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız.“ demişti.

GÜLŞEN’İ KISKANIYOR MU?

Geçtiğimiz gece bir gece kulübüne sahne alan Seren Serengil, en az Gülşen kadar iddialı sahne kostümüyle dikkat çekti. Derin yırtmacıyla sık sık frikik veren Serengil, söylediği sözlerle çeliştiği için sosyal medyada tartışmaların merkezi oldu. Pek çok kullanıcı Serengil’in Gülşen’i kıskandığını dile getirdi.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Land unterstützt Tourismusbranche

Handelskongress Deutschland 2022 am 16. und 17. November