in ,

Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi ?

Sanal ve gerçek dünyanın içi içe geçtiği metaverse evrenine olan ilgi her geçen gün artıyor.

Sanal ve gerçek dünyanın içi içe geçtiği metaverse evrenine olan ilgi her geçen gün artıyor. İnsanlık bir yandan aya yolculuk ile başlayan uzay serüveninde turizm amaçlı seyahatler ve başka galaksileri keşfetme arzusu ile maceracı ruhunu beslerken, bir yandan da bulunduğu ortamdan hiç ayrılmadan yeni keşiflere yelken açmasını sağlayan metaverse evreninde yolunu bulmaya çalışıyor.

Dijital devrimi ve dönüşümü en hızlı şekilde yaşadığımız sürecin bugününde ve geleceğinde insanlığı bekleyenler, yaklaşık 20 yıldır gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sunan Denge Değerleme tarafından 18 Şubat tarihinde 10:30-12:30 saatleri arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden (www.digitalnetworkalkas.com) online olarak düzenlenen  panelde konuşulacak.

Moderatörlüğünü Ekonomi TV Programcısı Hande Berktan’ın üstlendiği panelde, UiPath, Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen’in ‘Metaverse, yapay zekanın bugünü ve yarını, web 3 ve geleceğin meslekleri’, Partner&CGO atSTANDBY | Founder & CEO at STANDBY ME Can Yurdakul’un ‘Şirketler neden metaverse’e yatırım yapmalı, bu süreçte nasıl bir yol izlenmeli? Metaverse ile birlikte şirketlerin teknolojik altyapıları nasıl değişecek?, Ödüllü Yazar, Podcaster Konuşmacı, Girişimci Bora Özkent’in ‘Bir yatırımcı gözüyle metaverse  öngörüleri’ ve Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu’nun ‘Metaverse’te arsa alınır mı, alınırsa değer kazanır mı, arsa alımında dikkate alınması gereken parametreler nelerdir?’, konularında görüşlerini paylaşacak.

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Hakkında

Gayrimenkul alanında 2005 yılından bu yana değerleme hizmeti sunan Denge Değerleme, SPK ve BDDK tarafından yetkilendirilmiştir. Hazırladığı tüm raporlar dünya genelinde geçerli olan Denge Değerleme,  2018 yılında Hollanda’da şube açarak yurt dışına açılan ilk Türk şirketi olmuştur. 2020 yılında RICS Royal Institute of Chartered Surveyors’a akredite olan ve European Valuers Alliance Birliği’nin Türkiye Temsilciliğini üstlenen şirket, Londra’da gerçekleştirilen Liderler Zirvesi’nde ‘Kalitede Mükemmellik’ ödülü alırken, Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu da ‘Yılın Yöneticisi’ ödülüne layık bulunmuştur. 

Şirket, Gayrimenkul Değerleme, Kentsel Dönüşüm Hizmeti, Teminat Amaçlı Değerleme, Yabancılar İçin Tapu Değerleme, Hukuki Süreçler İçin Değerleme, Maddi Duran Varlık Değerlemesi, İnşaat Seviye İlerleme Takibi, Makine Ekipman, Taşıt Değerleme, Tesis Değerleme, Sigorta Değerleme, Şirket Değerleme, Sigorta Risk Analizi, Pazar Araştırması Raporu, Yatırım Danışmanlığı, Etkin ve Verimli Kullanım Analizi, Yatırım Danışmanlığı, Gayrimenkule Yeniden İşlev Kazandırma Raporu, Lokasyon Analizi, Kurumsal Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı, Fizibilite Çalışmaları ve Kira Değer Tespit Raporu, alanlarında hizmet vermektedir. 

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Kommission lässt drittes Insekt als Lebensmittelzutat für den EU-Markt zu

Nach Militärputsch in Burkina Faso noch keine ECOWAS Sanktionen