in ,

Ebru Polat – Tolgahan Yıldız ayrılığı kısa sürdü

İhaneti affetti!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Ebru Polat, 2017 yılından beri tanıyıp arkadaş olduğu ve 2021'de aşk yaşamaya başladıktan sonra evlilik teklifi aldığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırmıştı. Ancak çiftin ayrılığı uzun sürmedi.

Flash TV’de ekrana gelen ‚Al Sana Haber‘ programında yorumculuk yapan şarkıcı Ebru Polat, bir süre önce kendi kozmetik markasını kurmuştu. Ataşehir’de yeni bir şube açan 38 yaşındaki sanatçı açılışa yakın zamanda ihanetine uğradığı iddiasıyla ayrıldığı eski sevgilisi Tolgahan Yıldız ile birlikte katıldı. Aralarındaki buzları eriten çift aşklarına bir şans daha verdi.

Ünlü şarkıcı ve sunucu Ebru Polat, 2017 yılından beri tanıyıp arkadaş olduğu ve 2021’de aşk yaşamaya başladıktan sonra evlilik teklifi aldığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırmıştı. Ancak çiftin ayrılığı uzun sürmedi.

Ebru Polat, ’nişanlım‘ dediği sevgilisi Tolgahan Yıldız’a kadın arkadaşından gelen çıplak fotoğrafları görünce öfke patlaması yaşamış, „Benim için bu ilişki bitmiştir. Kadın bu cesareti nasıl alıyor. Duvara kafasını sürtsem şimdi şiddet mi olacak bu? Fitil fitil burnundan getireceğim“ ifadelerini kullanmıştı. Polat, sevgilisine ağır sözler söyleyip ihanete uğradığını iddia etmişti.

AŞK TAM GAZ DEVAM

Bu olayın arından evlilik hazırlığındaki çift sürpriz bir kararla ayrılmış ve sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkmış, birlikte çekilen fotoğraf karelerini ise silmişlerdi. Geçtiğimiz günlerce Ataşehir’de sahibi olduğu güzellik merkezinin yeni bir şubesini açan Polat sürpriz paylaşıma imza attı.

Yakın zamanda ayrıldığı sevgilisi ile birlikte boy gösteren Polat, Instagram hesabından Tolgahan Yıldız ile birlikte çekilen fotoğraf karesini paylaşarak ‚aşk devam‘ mesajı verdi.

AYRILIK SONRASI BİLEĞİNDEKİ DÖVMEYİ SİLDİRMİŞTİ

Bir yıllık ilişkisini nikahla taçlandırmak için sevgilisine evlenme teklifi eden Tolgahan Yıldız, ayrıldıktan hemen sonra bileğinde yazan ‚Ebru Polat‘ dövmesini sildirmiş ve “Söz uçar yazı kalır demişler; sözüm söz herkes bilir yazı da kalmadı karardı.“ notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

FEVZİ GANDUR LOGISTICS FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Neue Canon Cinema EOS Kamera