in ,

Urfa’da zırhlı araç sürücüsü uzman çavuş Hanifi N., 42 kilo esrarla yakalandı

“Teslim etmeye götürüyordum”

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, zırhlı araç sürücüsü uzman çavuş Hanifi N., sattığı 42 kilo 100 gram esrarı teslim etmeye giderken Hilvan’da yakalandı

Diyarbakır’ın Lice İlçe Jandarma Komutanlığında görevli uzman çavuş Hanifi N., Urfa’da otomobilinde 42 kilo 100 gram esrar ile birlikte yakalandı. Uzman çavuşun ifadesi doğrultusunda esrarı alacağı belirlenen Hasan A. isimli şüpheli de gözaltına alındı.

MA’da yer alan habere göre; Urfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Hilvan ilçesine bağlı Ovacık ve Çakmak Mahallesi yol ayrımında durdurulan 55 AAT 802 plakalı araçta yapılan aramada 42 kilo 100 gram esrar bulundu. Araçta bulunan Diyarbakır’ın Lice İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde kirpi tipi zırhlı araç sürücüsü olan uzman çavuş Hanifi N. gözaltına alındı.

“Teslim etmeye götürüyordum”

Hanifi N.’nin sorgusunda uyuşturucu maddeyi Hilvan ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi’nde ikamet eden Hasan A.’ya 200 bin liraya sattığını ve teslim etmek için götürdüğünü söylediği öğrenildi. İfade doğrultusunda Söğütlü Mahallesi’nde yapılan ev baskınından Hasan A. da gözaltına aldı. Uzman çavuş Hanifi N. ve Hasan A., İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Yolculuk Haber

Foto: BirGün

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

NOTIZEN AUS DER HAMBURGISCHEN BÜRGERSCHAFT vom 03.11.2021

Journalist Nedim Türfent: 24/7 in der Zelle