in , ,

Kendisinden 26 yaş küçük aşkı Lisaveti Karibskaya’dan ayrılan Sergen Yalçın’dan flaş evlilik açıklaması

Sergen Yalçın

Kendisinden 26 yaş küçük sevgilisi Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile 9 aylık birlikteliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan canlı yayında çarpıcı evlilik itirafı geldi. Evlenmek istediğini söyleyen başarılı teknik adam, buna karşın istediği kişiyi bulamadığını ifade etti.

Ulusal bir kanalda yayın yapan programa konuk olan, Beşiktaş’ı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan ünlü teknik direktör Sergen Yalçın özel hayatıyla alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, yaptığı evlilik açıklamasıyla dikkat çekti.

48 yaşındaki ünlü teknik direktör Sergen Yalçın, son dönemde özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. 9 ay boyunca Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile dolu dizgin aşk yaşayan Sergen Yalçın, aradığı mutluluğu bulamadı. Aralarındaki 26 yaş farkla dikkatleri çeken Sergen Yalçın ile Lisaveti Karibskaya, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Sergen Yalçın’dan ayrılan Ukranyalı modelin ülkesinin yolunun tuttu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sergen Yalçın katıldığı bir televizyon programında özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalara yer verdi.

“ÇOCUĞUM OLSUN AMA BANA BENZEMESİN“

Televizyon kanalında açıklama yapan Sergen Yalçın, şu ifadeleri kullandı;

„Evlenmek istiyorum. Bir türlü o yola giremedim. Evlenmeyi düşünmek ile evlenmek arasında çok fark var. Düşünüyorum ama bulamıyorum. Belki evlenmek isteyen milyonlarca insan vardır. Çocuğum olsun istiyorum ama bana benzemesin futbol hayatı falan“ ifadelerini kullandı.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Lebensrettende Reserveantibiotika ausschließlich Menschen vorbehalten

Nächste LOTTO-Pokal-Auslosungen am 27. September